DOLAR 32,4631 -0.08%
EURO 34,8519 -0.47%
ALTIN 2.442,040,26
BITCOIN 2077626-1,13%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Devlet Bahçeli’den önemli açıklamalar

ABONE OL
Mart 3, 2020 08:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle;

Üzerinde yaşadığımız topraklar bin yıldır vatandır… Nice şehadet, celalet, felaket ve hakimiyet örnekleriyle vatanın ve milletin bekası asırlarca korunmuştur… Bugün de korunacaktır. Mücadelede aziz şehitlerimiz kahramanlarımızdır. Vatan evlatlarının kolunu bükecek güç ve kudret yoktur. 

BU ALÇAK SALDIRININ İÇİNDE SURİYE VARDIR, İRAN VARDIR

İdlib’de 27 Şubat’ta yaşanan şehadetler milletimizi üzmüştür. Kim ne yaparsa yapsın Türk milletinde kan da bitmez ayağa kalkacak kahraman da eksilmez.  Çok sayıda askerimiz şehit düşmüştür. Yaralılara yardım etmek isteyen askerlerimiz de saldırı altında kalmışlardır. Bu alçak saldırının içinde Suriye vardır İran vardır. Türk askerinin kanı bu husumet cephesi tarafından dökülmüştür…  Türk milleti  şehitlerimize minnettardır… Allah tektir, ordusu Türk oğlu Türktür.

KURUMUŞ VE KUDURMUŞ ESAD HAYRANLARI…

Şehitlerimizn kanı yerde kalmayacaktır… Yiğit evlatlarımıza silah çeken kim varsa dökülen kanda boğulmaya mahkumdur…  Bu zor dönemi atlatacağız, eğilmez başımız yenilmez irademizle büyük Türk milletiyiz… Kurumuş ve kudurmuş Esad hayranları söyleyin, bu vatan bölünebilir mi?.. 

Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.