DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları Emeklileri Sevindirecek
  • Kolay Haber
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları Emeklileri Sevindirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları Emeklileri Sevindirecek

ABONE OL
Mart 23, 2024 19:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları Emeklileri Sevindirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Emeklilere Yönelik Düzenlemeler Hakkında İşaret Verdi

Ankara ve İstanbul’daki Mitinglerde Önemli Açıklamalar Yapılacak

Ankara’daki miting öncesi konuşan AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, emeklilere yönelik düzenlemeler konusunda önemli mesajlar vereceğini belirtti. Akbaşoğlu, halkı Erdoğan’ı dikkatle dinlemeye çağırdı.

Akbaşoğlu’nun Açıklamaları Şöyle:

Ankara mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ulusal ve uluslararası önemli mesajlar vereceğini belirten Akbaşoğlu, emeklilere büyük önem verdiklerini vurguladı. Türkiye’deki 16 milyon emeklinin haklarının korunacağını söyledi.

2024’ün emekliler yılı ilan edildiğini hatırlatan Akbaşoğlu, bu kapsamda yapılan düzenlemelerle ilgili beklentilerin değerlendirildiğini belirtti. Emeklilerin taleplerini dikkate aldıklarını ve enflasyona ezdirilmeyeceklerini ifade etti.

Çalışma ve Maliye Bakanlıklarının emeklilerle ilgili çalışmalar yaptığını dile getiren Akbaşoğlu, kamu bankaları için promosyon düzenlemesi yapıldığını ve özel bankaların da harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Emeklilerin giderlerini azaltıcı, gelirlerini artırıcı düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını belirten Akbaşoğlu, bu konuda bakanlıkların çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Erdoğan’ın Açıklamalarıyla İlgili Beklentiler Artıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Ankara’da yapacağı mitingde ve yarın İstanbul’da yapacağı konuşmada emeklilere yönelik yapılacak düzenlemelerle ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Emekliler, Erdoğan’ın açıklamalarını dikkatle takip ediyor ve taleplerinin karşılanmasını umut ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.