DOLAR 32,4598 -0.1%
EURO 34,7666 -0.63%
ALTIN 2.434,75-0,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asansör yüksek binalar ile daha çok hayatımıza girdi

ABONE OL
Haziran 2, 2021 12:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asansör son yüzyılın en çok kullanılan mekanik aletleri arasında yer alıyor. Gerek yük taşınmasında gerek eşya taşınmasında gerekte insan taşınmasında son derece büyük bir öneme sahip olan asansörün güvenliği çok dikkat çekiyor. Bu nedenle resmi kurumlar belirli periyodlarla asansörlerin bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesini istiyor. Özege Asansör ’de ülkemizde ve İstanbul ili özelinde hizmet veren asansör firması olarak karşımıza çıkıyor. Özege Asansör ülkemizdeki asansör firmaları arasında lider konumda yer alıyor. Ayrıca firma geniş bir servis ağına sahip olarak hareket ediyor. Son derece profesyonel bir kadro ile çalışan Özege Asansör, müşteri memnuniyetini birinci planda tutarak çalışmalarını yürütüyor.

İş sağlığı ve güvenliğine dikkat

Asansör sektörü başta olmak üzere diğer bütün sektörlerde de iş sağlığı ve güvenliği ilkelerine önem verilmesi gerekiyor. Özege Asansör profesyonel kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile iş sağlığı ve güvenliği kuralları büyük bir titizlikle uyguluyor. Uzman kadrosu iş esnasında değil iş bitiminin ardından da günlerce güvenle kullanılabilecek asansörlerin olması için çaba gösteriyor. Bu çalışkanlık ve azimle ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. Özege Asansör, İstanbul ilinde en çok tanınan ve iş yapışının güzelliği ile bilinen kuruluşlar arasında ön sıralarda yer alıyor. Özege Asansör büyük bir dikkatle takip edilen verimli bir web sitesine ve  iletişim ağına da sahip olarak hizmet veriyor.

Kaynak: https://ozegeasansor.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.