DOLAR 32,5424 0.16%
EURO 34,9534 -0.07%
ALTIN 2.458,190,92
BITCOIN 20864981,08%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANNELER GÜNÜ İÇİN GENİŞ HEDİYE YELPAZESİ SUNAN BROOKS BROTHERS KEŞFE HAZIR
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • ANNELER GÜNÜ İÇİN GENİŞ HEDİYE YELPAZESİ SUNAN BROOKS BROTHERS KEŞFE HAZIR

ANNELER GÜNÜ İÇİN GENİŞ HEDİYE YELPAZESİ SUNAN BROOKS BROTHERS KEŞFE HAZIR

Zamansız ve kalıcı stilin öncüsü Brooks Brothers; 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nda yer alan, sıcak renklerin ve klasik çizgi desen figürlerinin öne çıktığı ikonik tasarımları, Anneler Günü için hediye arayışında olanların keşfine sunuyor. Tişört, pantolon, etek, gömlek, elbise gibi tüm ürün gruplarında annelere aradıkları rahat kullanım alanını yaratan parçaların şıklığı, çanta, ipek fular ve broş gibi tamamlayıcı aksesuar grupları ile taçlanıyor. Geniş bir hediye yelpazesi olan Brooks Brothers’ın renkli sezon tasarımları ile baharın enerjisini kucaklayan anneler şıklık yarışında zirveye yerleşiyor.

ABONE OL
Nisan 28, 2022 08:17
ANNELER GÜNÜ İÇİN GENİŞ HEDİYE YELPAZESİ SUNAN BROOKS BROTHERS KEŞFE HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baharın sembolü canlı renklerden esinlenerek tasarlanan Brooks Brothers İlkbahar Koleksiyonu, Anneler Günü için zengin bir hediye önerisi sunuyor. Markanın 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda kadın ürünleri  anneler için ideal hediye olarak öne çıkıyor. Üst giyim, alt giyim ve tamamlayıcı ürün gruplarıyla gösterişli bir koleksiyon oluşturan marka, annelerin sevdiği; zamansız, klasik, uzun ömürlü ve konforlu bir şekilde kullanılan parçalarla O’nu, O’na adanmış özel günde mutlu etmenin en şık seçeneklerini sunuyor.

Çelik örgü motifli ve çizgi desenlerin öne çıktığı mevsimlik trikolar ve polo yaka tişörtler rahat kalıpları ile spor ve casual giyim tercih edenler anneler için kusursuz parçalar. Sarı, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve mor gibi ana ve ara renk skalasının canlı tonları ile sade ve cool bir görünüm sunan koleksiyon, alt giyim gruplarında ise rahat kesim pantolonlar konforlu bir kullanım alanını destekliyor. Yine çizgi desenlerin dikey ve yatay formlarda kullanıldığı gömlek ve elbiseler benzersiz bir deneyim sunuyor. Şıklığınn tamamlayıcı ve zarif unsurları ipek fularlar, çantalar, ayakkabılar ve diğer aksesuar grupları ile Brooks Brothers, bu Anneler Günü’nde de hediye arayanlarınkeşfi için misafirlerini bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.