DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor’da Guelor Rüzgarı Esiyor!

ABONE OL
Aralık 11, 2019 18:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Borda mavili takım yeni dönem maçları için kadrosuna yeni isimler taşımayı planlıyor. Ocak ayı içerisinde getirmek istedikleri Guelor Kanga isimli futbolcu için tüm çalışmalar hızla devam ediyor. Futbolcunun bordo mavili formaları giyebilmesi için büyük uğraşlar harcayan takımın oyuncuyu kadrolarına kısa bir süre içerisinde almaları bekleniyor.

Tüm taraftarların gözü bu oyuncunun gelmesinde ve oyuncunun gelmesinin takıma büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor. Şuan Sparta Prag ile anlaşması olan ve bu takımın formasını giyen oyuncu bordo mavili formayı giymek istiyor mu sorusu akıllarda. Böylelikle Retrobet herkese açık.

Guleor Kanga için 4 Milyon Euro!

Takıma gelmesi için kulübüyle sürekli olarak görüşülen genç futbol oyuncusu Kanga için tam olarak 4 milyon istendi. Kulübün bu isteği üzerine fiyatın çok yüksek olduğu konuşulmaya başlandı ve fiyat konusunda anlaşmaya gidilmesi bekleniyor. Yetenekli orta saha oyuncusunun da Trabzonspor ile çalışmak istediği ve bu yüzden anlaşmaların daha kolay olacağı söyleniyor. Ancak henüz bir değişiklik yok ve bir anlaşma söz konusu değil. Günün her saati Retrobet giriş açık olarak bekliyor.

Trabzonspor’a Gol Atmıştı!

Guleor Kanga yeteneğiyle adından sürekli söz ettirmeyi başaran bir futbolcu haline geldi. Daha önce kendi takımının Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği maçta karşı takıma 1 tane gol attı ve 2 tane de asisti vardı. Bu yüzden takımın ilgisini çeken oyuncunun gelmesi için pazarlıklar yapılıyor. Geniş seçenekleri ile Süpertotobet hizmete açık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.