DOLAR 32,5588 0%
EURO 34,9050 -0.01%
ALTIN 2.429,500,00
BITCOIN 2156984-0,37%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Euro 2020’ye Katılacak Son Takımlar İçin Play-Off Eşleşmesi Belli Oldu

Euro 2020’ye Katılacak Son Takımlar İçin Play-Off Eşleşmesi Belli Oldu

ABONE OL
Aralık 9, 2019 18:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

Eleme gruplarının tamamlanmasının ardından büyük ölçüde Avrupa Şampiyonasına katılacak olan takımlar belli oldu. Kalan son takımların belli olmasında ise play-off maçları oynanacak. Karşılaşacak takımların listesi ve kimlerle oynayacakları da belli oldu. Sahada gösterecekleri performanslar ile son biletleri almaya hak kazanmak istiyorlar. Bu doğrultuda grubumuzda yer alan İzlanda ile Romanya karşılaşacak. Bulgaristan – Macaristan çekişmesi yaşanacak. Bu 4 takım A grubu içinde mücadelesini sürdürecek. Play-off eşleşmeleri dört grup altında yapıldı. Gruplardan finali kazanarak çıkacak olan takımlar bileti alacak. Kısaca sahipsiz olan 4 bilette böylelikle sahibini bulacak.

Şampiyona İçin Son 4 Bilet Sahibini Buluyor

İzlanda, Romanya, Bulgaristan ve Macaristan A grubunu oluşturuyor. Bosna Hersek, Kuzey İrlanda, Slovakya ve İrlanda Cumhuriyeti B grubunu oluşturuyor. C grubunu ise İskoçya, İsrail, Norveç ve Sırbistan takımları mücadele edecek. Son olarak D grubunda ise Gürcistan, Belarus, Kuzey Makedonya ve Kosova takımları yer alıyor. Kendi aralarında yapmış oldukları eşleşmelerden kazanan takımlar karşılaşacak ve finalin ardından son 4 bilet sahibin bulacak. https://restbet.com/ Gelecek yıl oynanacak olan şampiyona içinde yer almak isteyen takımların elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Aksi halde turnuvayı ekran başında izlemek zorunda kalacaklar. Sahada yüksek heyecana sahip mücadeleler yaşanacak. Restbet her zaman en iyi olanakları sunuyor.

Euro 2020 Vizesi İçin Son Maçlar Oynanıyor

Eleme gruplarının ardından play-off eşleşmeleri ile son talihliler belli olacak. Ardından ise kura çekimlerine geçilecek. Milli takımların eşleşmesi 30 Kasım gününde gerçekleştirilecek. Sonra ise heyecanla şampiyona için bekleyiş başlayacak. Millileri bekleyen son derece heyecan dolu anlar bir arada yer alıyor. Kura çekimi de büyük bir keyfi beraberinde getirecek. Genç yeteneklerimizin göstermiş olduğu mücadele sonucunda yıldızlarını da parlatmış oldular. Play-off maçlarının da yine büyük bir çekişmeye ve heyecana sahip olduğunu belirtelim. Çünkü tamamen final şeklinde oynanacak olan karşılaşmalar beklentilerin üzerinde bir tempoya ve çekişmeli anlara sahne olmaya başlayacak. Sizlerde bu süreci kaçırmamalısınız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.