DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21558142,07%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balıkesir’de Baba-Oğul Arasında Kanlı Kavga

Balıkesir’de Baba-Oğul Arasında Kanlı Kavga

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 20:14
Balıkesir’de Baba-Oğul Arasında Kanlı Kavga
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Kepsut’ta Baba-Oğul Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti

Balıkesir’in Kepsut ilçesine bağlı kırsal Osmaniye Mahallesi’nde dün öğleden sonra yaşanan olayda, Ferdi Deniz ile oğlu D.D. arasında çıkan tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı.

Oğlu Tarafından Öldürülen Ferdi Deniz’in Cansız Bedeni Morga Kaldırıldı

Tartışma sırasında Ferdi Deniz, oğlunu döverken, D.D. evdeki tüfeği alıp babasına ateş etti. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ferdi Deniz’in hayatını kaybettiği belirlendi. Deniz’in cansız bedeni jandarma ve savcının incelemelerinin ardından Kepsut Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaydan Sonra Kaçan D.D. Jandarma Tarafından Yakalandı

Olayın ardından kaçan D.D., 30 kilometre mesafedeki Kepsut ilçe merkezinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarmadaki ifadesinde, babasının ailesine sürekli şiddet uyguladığını belirterek, bu nedenle babasını öldürdüğünü söyledi. İşlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen D.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.