DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tecrübeli Girişimci Fatih Arslan Kimdir?

Tecrübeli Girişimci Fatih Arslan Kimdir?

Ayna Merkezi isimli dekorasyon şirketi ile tanınan Fatih Arslan, sosyal medyayı aktif kullanan bir isim olması ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

ABONE OL
Ekim 27, 2022 14:25
Tecrübeli Girişimci Fatih Arslan Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi isimli dekorasyon şirketi ile tanınan Fatih Arslan, sosyal medyayı aktif kullanan bir isim olması ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Aynalar hakkında bilinmeyenleri ve ilginç bilgileri paylaşan Arslan, özel yaşamı ile de çok fazla merak ediliyor. Baba mesleğini başarıyla sürdüren genç isim, aynaların dekorasyondaki yerine sık sık yer veriyor ve doğru ayna kullanımı ile bilgiler paylaşıyor.

Dekorasyon kavramının vazgeçilmez ögelerinden birinin ayna olduğu düşünen Fatih Arslan, tasarladığı farklı ve modern ayna modelleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Ünlü isimler içinde çoğu zaman tasarladığı aynalar, dekorasyon da yeni fikirlere ve bakış açılarına ihtiyaç duyanların ilgi odağı olmayı başarıyor.

Fatih Arslan ve Ayna Merkezi

CEO’su olduğu Ayna Merkezi markasıyla bütünlemiş olan Fatih Arslan, şık ayna denince akla ilk gelen isimlerden biri oluyor. Artık en lüks mekânlardan sıradan işletmelere kadar her yerde aynanın önemine dikkat çeken Arslan, dekorasyonda aynanın olmazsa olmaz bir parça olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

30 yılı aşkın geçmişe sahip olan ve köklü geçmişi ile günümüz olanaklarına uyum sağlamayı başarmış olan Ayna Merkezi, aynalarla insan arasındaki derin bağa dikkat çekiyor. Gerçeği her zaman yansıtan aynalar sayesinde insanın içinden geçenleri birebir görebilme ihtimali, bu dekor objelerine olan ilginin tutkuya dönüşmesine neden oluyor. Fatih Arslan sektördeki başarısının ve öneminin farkında bir isim olarak her geçen gün daha da etkili işler ortaya çıkarmaya devam edecek gibi duruyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.