DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20252305,64%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PSG Teknik Direktörü Luis Enrique’ye Mbappe Sorusu

PSG Teknik Direktörü Luis Enrique’ye Mbappe Sorusu

ABONE OL
Nisan 1, 2024 13:04
PSG Teknik Direktörü Luis Enrique’ye Mbappe Sorusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PSG, Marsilya Deplasmanında 2-0 Kazandı

Paris Saint Germain, Marsilya deplasmanında 40. dakikada 10 kişi kalmalarına rağmen Vitinha ve Gonçalo Ramos’un golleriyle 2-0 galip geldi. Ancak maçta dikkat çeken olaylar yaşandı.

Kylian Mbappe’nin Çıkartılması ve Yaşananlar

Sezon sonunda PSG’den ayrılacak olan Kylian Mbappe, Marsilya maçında 65. dakikada oyundan alınınca memnuniyetsizliğini yüz ifadesiyle gösterdi. Maç sonrası basın toplantısında Mbappe’nin “hakaret içeren yorumlar” yaptığı iddiaları gündeme geldi.

Luis Enrique’nin Şaşkınlığı ve Açıklamaları

Bir gazetecinin sorusu karşısında Luis Enrique şaşkın bir ifadeyle sessiz kaldı ve “Hiçbir şey görmedim. Her hafta aynı şarkı, çok yorucu. Ben bir antrenörüm, her zaman takım için en iyi çözümü bulmaya çalışırım.” dedi. Enrique, Mbappe’nin ayrılma durumunu da göz önünde bulundurarak kararlarını verdiğini belirtti.

Mbappe’nin Tepkisi ve Soyunma Odasına Doğru Yürüyüşü

Mbappe’nin oyundan çıkartılmasının ardından yüz ifadesi net bir şekilde okunuyordu. Kaptanlık pazubandını çıkarıp sahayı terk ederken “Yine mi ben?” dediği iddia edildi. Soyunma odasına gitmeden önce yedek kulübesinde Luis Enrique’ye selam vermediği ancak takım arkadaşlarıyla tokalaştığı görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.