DOLAR 32,3755 -0.43%
EURO 34,7943 -0.24%
ALTIN 2.408,68-0,56
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NATO Dışişleri Bakanları Brüksel’de Buluştu

NATO Dışişleri Bakanları Brüksel’de Buluştu

ABONE OL
Nisan 4, 2024 17:09
NATO Dışişleri Bakanları Brüksel’de Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Brüksel’de Bir Araya Geldi

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi. İkilinin, NATO-Ukrayna Konseyi öncesinde Brüksel’deki NATO Karargahı’nda ortak bir basın açıklaması yaptığı bildirildi.

Kuleba’dan Stoltenberg’e Teşekkür

Kuleba, NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ve ülkesinin aldığı yardımlara sağladığı katkılarından dolayı Stoltenberg’e teşekkür etti. Kuleba, Rusya’nın Ukrayna’ya füze ve İHA’larla düzenlediği saldırılara da değindi.

Ukrayna’nın Patriot Hava Savunma Sistemleri Talebi

Kuleba, Ukrayna’ya Patriot hava savunma sistemleri verilmesi konusunu gündeme getirerek, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarına karşı daha fazla destek talep ettiklerini dile getirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı sürdürdüğü balistik füze saldırılarının arttığını vurgulayarak, bu saldırılara karşı Patriot gibi sistemlerle etkili bir şekilde mücadele edilebileceğini savundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.