DOLAR 32,3242 -0.08%
EURO 34,8256 -0.01%
ALTIN 2.402,450,39
BITCOIN 20751761,17%
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modül İstanbul’un Tasarımseverlere En Yeni Hediyesi: FEM Tasarım
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Modül İstanbul’un Tasarımseverlere En Yeni Hediyesi: FEM Tasarım

Modül İstanbul’un Tasarımseverlere En Yeni Hediyesi: FEM Tasarım

ABONE OL
Ekim 4, 2021 15:04
Modül İstanbul’un Tasarımseverlere En Yeni Hediyesi: FEM Tasarım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni nesil tasarımcıları hedef kitlesiyle buluşturan bir gelişim platformu niteliğindeki Modül İstanbul, yüzlerce farklı tasarım ürünüyle Maslak’ın tasarım vahası konumunda. Anadolu’nun binlerce yıllık efsanelerinin ve anlatılarının izlerini taşıyan FEM Tasarım’ın öne çıkan koleksiyonları da artık Modül İstanbul’da!

 

 

Yüzlerce markayı yenilikçi bir konsept çerçevesinde bir araya getiren, 42 Maslak Shopping Mall’un tasarım vahası Modül İstanbul, artık FEM Tasarım’ın çarpıcı koleksiyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Özel ve özgün tasarımcıları, zanaatkarları, sanatçıları ve tüm yaratıcı sektörleri tek bir çatı altında toplayan Modül İstanbul’un yeni markası FEM Tasarım, zeytin ağacının bereketinin izlerini taşıyan tasarımlarla tanınıyor. FEM Tasarım’ın efsanelerle bezeli zeytin ağacı temalı özgün koleksiyonları, hikayelerin dile geldiği birbirinden özel anlamlara sahip.

 

Efsanelerle ve Hayatla İç İçe Koleksiyonlar 

“Medeniyetler Beşiği Anadolu”, “Ölmez Ağacın Peşinde; Zeytin”, “Gelenekten Geleceğe El Sanatları” isimli koleksiyonlarıyla dikkat çeken FEM Tasarım, kültürel ve tarihsel dokulardan beslenen bir bakış açısıyla oluşturulmuş. “Mücevherin kraliçesi” inci, dünya yaşıyla özdeş doğal taşlar, güçlü enerjisiyle gümüş ve altın, FEM Tasarım’ın takılarında sıklıkla göze çarpıyor. FEM Tasarım’ın yaratıcısına da ev sahipliği yapan Kaz Dağları ise tasarımcıyı çok etkilediği için binlerce yıllık efsaneleriyle bu çarpıcı tasarımların odak noktası haline gelmiş. Kültür Bakanlığı’na bağlı Kazdağı Müzesi’nin mağazasında ve tasarımcının kendi butiğinde satışa sunulan FEM Tasarım’a ait koleksiyonlar, artık Maslak’ın tasarım vahası Modül İstanbul’da da tasarımseverlerle buluşuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.