DOLAR 32,4652 -0.08%
EURO 34,8720 0.03%
ALTIN 2.419,63-0,09
BITCOIN 1873698-3,97%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? KÇÖ ne kadar uzatıldı? Cumhurbaşkanı’ndan müjdeli haber..

Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? KÇÖ ne kadar uzatıldı? Cumhurbaşkanı’ndan müjdeli haber..

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Salgın sürecinde işveren ve işçinin haklarını, istihdamı ve ekonomiyi korumak amacıyla düzenlenen kısa çalışma ödeneği programı Mart ayı itibariyle son bulmuştu. İşçi ve işverenlerin yakından takip ettiği kısa çalışma ödeneği ile iligli müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Destekten faydalanan vatandaşlar son kararları yakından takip ediyor. Peki KÇÖ uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar uzatıldı? İşte son gelişmeler.. 15 Mart’ta yapılan Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneği’nin 31 Mart itibarıyla sona ereceğini açıklamıştı. Vatandaşlar KÇÖ tekrar uzatılacak mı sorusunu araştırırken Erdoğan, ödemelerin nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde uzatıldığını açıkladı. Pandemi sürecinde devreye alınan kısa çalışma ödeneği uygulamasının 3 ay daha uzatıldığı açıklandı.

Erdoğan, “Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.