DOLAR 32,5025 -0.04%
EURO 34,8848 0.11%
ALTIN 2.420,76-0,04
BITCOIN 1883040-3,30%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Hagi, kendisine futbol anlamında en çok benzeyen oyuncuyu açıkladı

Hagi, kendisine futbol anlamında en çok benzeyen oyuncuyu açıkladı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Galatasaray’ın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi, İspanya’da verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Real Madrid ile Barcelona’da geçen günlerinden bahseden Hagi’nin işte o ropörtajı sizlerle: “24 saat futbolla yaşıyorum. Real Madrid’de bir şeyler kazanmak isterdim, sonuçlar benim ayrılma kararımı de etkiledi. Futbol böyledir. Real Madrid’de son yılım iyi olsa da başka bir ülkede deneyim yaşamak istedim. İspanya futboluna alışmıştım, yazık oldu.” “Real Madrid’den ayrıldığıma tabii ki pişmanım. Ancak hayat böyledir, kararlar verirsin. Yine de harika bir spor hayatım oldu, Real Madrid ve Barcelona’da oynama şansına her oyuncu sahip olamıyor.” “İtalya’da çok yüksek bir seviye vardı, orada taktiği, detayları öğrendim. Gittiğim her yerde bir şeyler öğrendim. Real Madrid’de ise en iyi olma anlayışını, ikinciliğin değerli olmadığını öğrendim.”
“DÜNYANIN EN İYİ İKİ KULÜBÜNDE OYNADIM” “Real Madrid’de ve Barcelona’da oynamış olmam “kader”. Bundan gururluyum. Dünyanın en iyi iki kulübünde oynadım ve benim bir insan ve futbolcu olarak gelişimimi bu sağladı.” “Bana en çok benzeyen oyuncu, Messi. Daha çok gol atıyor ama özelliklerimiz aynı. Hızlı, sol ayağı iyi, tekniği harika. Ben ona göre daha çok bir 10 numaraydım, onun biraz daha fazla artıları var.”
“Cruyff benim idolümdü. Oyuncu ve teknik direktör olarak benim için özeldi. Beni Barcelona’ya çağıran oydu ve düşünmedim bile. Az oynamış olmama rağmen çok şey öğrendim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.