DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20722581,07%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gizem Örge: “Kadınlara, Kız Çocuklarına İlham Vermekten Gurur Duyuyorum”
  • Kolay Haber
  • Spor
  • Gizem Örge: “Kadınlara, Kız Çocuklarına İlham Vermekten Gurur Duyuyorum”

Gizem Örge: “Kadınlara, Kız Çocuklarına İlham Vermekten Gurur Duyuyorum”

ABONE OL
Mart 8, 2024 13:05
Gizem Örge: “Kadınlara, Kız Çocuklarına İlham Vermekten Gurur Duyuyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gizem Örge’nin Voleybol ve Aile Hikayesi

FIVB dünya sıralamasında bir numara olan A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in yıldız liberosu Gizem Örge, Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Harzemşahlar İlkokulu’nda Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Örge, voleybola başladığı yer olan ilkokul bahçesini ziyaret ederek duygusal anlar yaşadı.

Kız Çocuklarına İlham Veriyor

Gizem Örge, kız çocuklarına seslenerek, hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini vurguladı. Kendisinin de çocukken voleybol oynarken hayalini gerçekleştirdiğini belirten Örge, kadınlara ve kız çocuklarına ilham olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Örge’nin Aile ve Voleybol Tutkusu

Gizem Örge, ailesinin Fenerbahçe tutkusuyla büyüdüğünü ve bu tutkunun kendisine büyük gurur verdiğini paylaştı. Örge, Fenerbahçe forması giymenin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ve kariyerinde önemli bir ivme yaşadığını belirtti.

Yakın Arkadaşı Melissa Vargas’a Övgüler

Milli takım ve Fenerbahçe’den takım arkadaşı Melissa Vargas’ı öven Gizem Örge, Vargas’ın saha içindeki mücadeleci ruhunu ve ülke adına gösterdiği başarıları takdirle karşıladığını dile getirdi.

Baba ve Ağabey Desteği

Örge, babasının ve tiyatrocu ağabeyinin kendisine olan desteklerini vurgulayarak, ailesinin başarısında büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Ailecek Fenerbahçeli olmanın ayrı bir gurur kaynağı olduğunu paylaştı.

Olimpiyat Hayali

Gizem Örge, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya için umutlu olduklarını ve bu hedef doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Olimpiyatlara gitmek için heyecan duyduğunu ifade eden Örge, milli takım için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.