DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Ganalı Oyuncusu Alexander Djiku’dan Trabzonspor Maçı Açıklamaları
  • Kolay Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Ganalı Oyuncusu Alexander Djiku’dan Trabzonspor Maçı Açıklamaları

Fenerbahçe’nin Ganalı Oyuncusu Alexander Djiku’dan Trabzonspor Maçı Açıklamaları

ABONE OL
Mart 21, 2024 13:06
Fenerbahçe’nin Ganalı Oyuncusu Alexander Djiku’dan Trabzonspor Maçı Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alexander Djiku, Trabzonspor Maçında Yaşananları Anlattı

Fenerbahçe’nin Ganalı defans oyuncusu Alexander Djiku, Fransa basınına yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile oynanan maçta yaşananları aktardı. Djiku, maç öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara dair detayları paylaştı.

Maçın Başlangıcı Normaldi

Alexander Djiku, maçın başlangıcının normal bir şekilde gerçekleştiğini belirtirken, tribünden atılan su şişeleriyle başlayan olayların maçın ikinci yarısında daha sert bir hal aldığını ifade etti. Hakemin oyunu devam ettirmesiyle maçın devam ettiğini vurguladı.

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçlarının Gerginliği

Futbolcu, Trabzonspor – Fenerbahçe maçlarının tarihsel gerginliğine dikkat çekerek, maç sonunda yaşanan olayların 2011’den beri hiç bu kadar ağır olmadığını söyledi. Djiku, taraftarların futbolun sadece bir oyun olduğunu anlaması gerektiğini belirtti.

Maç Sonrası Olaylar ve Rekabet

Alexander Djiku, maç sonunda taraftarların sahaya girmesiyle olayların kontrolden çıktığını ve soyunma odasına gitmek zorunda kaldıklarını aktardı. Oyunun durmasının gerekebileceğini ancak hakemin maçı bitirmek istemediğini dile getirdi.

Şampiyonluk Yarışı ve Hedefler

Futbolcunun sözlerine göre Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Galatasaray ile mücadele ediyor. Djiku, takımının “8 final” maçı olduğunu ve hedeflerine odaklandıklarını belirterek, taraftarlarına destek çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.