DOLAR 32,3421 0.18%
EURO 35,2153 0.04%
ALTIN 2.246,660,15
BITCOIN 2119673-3,31%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dj Akcan Akdağ Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu

Dj Akcan Akdağ Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu

ABONE OL
Eylül 22, 2022 09:55
Dj Akcan Akdağ Bodrum’da Sevenleriyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en önemli festivallerinin DJ kabininden tanıdığınız Dj Akcan Akdağ bu kez Bodrum’da eğlence severlere harika bir gece yaşattı. Dillere dolanan hit şarkılarla kalabalık bir grubu coşturan Dj Akcan Akdağ bu performansı ile herkesi büyüledi.

Dj Akcan Akdağ müzik dünyasının duayen isimlerinden birisi. DJ’lik performansı ile birlikte revaçta olan gece kulüplerinin müzik direktörlüğü görevini de yürüten genç isim son günlerde Bodrum’da en çok konuşulan konulardan birisi. Black7 Bodrum sahnesinde DJ’lik yapan ve katılım sağlayanları eğlenceye doyuran başarılı DJ bu performansı ile daha çok konuşulacağa da benziyor. Geçmişten günümüze dillere dolanan hit şarkılarla herkesi coşturan ve yazın kapanışına doğru tatilcilere unutulmaz bir gece yaşatan Dj Akcan Akdağ bu performansı ile göz dolduruyor.

Dj Akcan Akdağ çocukluk yaşlardan bu yana müzik ile iç içe büyümüş bir isim. Daha 6-7 yaşlarındayken Barış Manço ve Michael Jackson şarkıları ile hayat bulan bu genç yetenek sahip olduğu bu tutkuyu muhteşem bir başarıya dönüştürmüş. Ve bugün geldiği noktada DJ kabininde hem görselliği hem de yaptığı müzik ile eşi bulunmayan performanslara imza atıyor.

Bu yaz farklı birçok gece kulübünde eğlencelerin odak noktası olan Dj Akcan Akdağ Black7 Bodrum performansıyla her geçen gün çok daha başarılı işler yaptığını da bir kez daha gözler önüne seriyor.

Deezer:

https://www.deezer.com/tr/artist/121359432/

itunes:

https://music.apple.com/tr/artist/akcan-akda%C4%9F/1550778423/

Spotify:

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.