DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bisiklet Formanızın Tasarlanması

ABONE OL
Mart 9, 2021 07:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bisikletin verimli sürülmesi, rahat ve güvenlikli bir kıyafet tercihinden doğar. Mevsimine göre hazırlanan bisiklet forma tasarlama işleri uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkmaktadır. Kışlık ürünler uzun kollu ve kalın termal kumaşlardan yapılırken, yazlık ürünler kısa kollu ve hava geçiren kumaşlardan yapılmaktadır. Ayrıca terlememiş durumunda teri cildimizde tutmadan anında kurumasına yardımcı olmaktadır.

Formanız tasarlanırken en iyi şekilde verim alacağınız bir ürün olması için tasarlanır. Lycralı kumaştan imal edilen bu ürünler, cildinizi çepeçevre sarmaktadır. Bu yüzden ürünlerinizi tercih ederken Jordanred beden tablosunu inceleyerek almanız önerilmektedir. Formalarınız tasarlanırken tüm güvenlik, dayanıklılık ve esneklik testlerinden geçirilerek piyasaya sürülmektedir. Böylece ürünün kalitesinden şüphe etmenizin önüne geçilir.

Cilt Dostu Kumaşıyla Sarar

Bisiklet forması tasarla işleriyle uğraşan kişiler ürünün cilt dostu olmasına dikkat eder. Cildinizi deri görünümüne kavuşturan kumaş yapısıyla rahatça hareket etmeniz hedeflenir. Ayrıca bu kumaşlardan formanın arka kısmına 3 ayrı cep dikilir. Ön bölümde ise 1 tane cep bulunur. Bunlarda gıda ihtiyacınız için gereken şeyleri taşıyabilirsiniz. Jordanred bu konuda sizleri düşünerek hareket etmekte ve bu doğrultuda ürünler imal etmektedir.

Cildinizi saran kumaşlardan imal edilen formalar, kuru temizleme ve çamaşır makinesinde yıkanmaya uygun değildir. 30 derece suda ve elde yıkamanız gerekir. Aksi halde formanın yapısında bozulmalar meydana gelebilir. Çeşitli renk ve modeller için https://www.jordanred.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.