DOLAR 32,3777 -0.33%
EURO 34,7182 -0.29%
ALTIN 2.394,60-1,14
BITCOIN 19037950,87%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya Başbakanı Olaf Scholz TikTok Hesabı Açtı

Almanya Başbakanı Olaf Scholz TikTok Hesabı Açtı

ABONE OL
Nisan 8, 2024 17:11
Almanya Başbakanı Olaf Scholz TikTok Hesabı Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BPA, Sosyal Medya Stratejisini Genç Kullanıcılara Yönelik Genişletiyor

BPA’nın açıklamasına göre, Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un TikTok hesabı açılarak genç kullanıcılara hitap edilmesi hedefleniyor. Bu hesapla siyaset hakkında daha fazla bilgi edinen ve bilgi alışverişinde bulunan vatandaşlara ulaşılması planlanıyor.

İçerikte Politika Bilgileri ve Etkileşim Öne Çıkacak

Özellikle gençlere yönelik açılan TikTok hesabında Federal Şansölye Olaf Scholz’un çalışmaları ve hükümet politikalarına dair bilgilerin yanı sıra yorumlar, sorular ve önerilere de yer verilecek. Bu sayede gençlerin siyasete ilgisi artırılacak ve interaktif bir platform oluşturulacak.

Diğer Liderlerin TikTok Hesapları da Örnek Alındı

BPA, son dönemde ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola gibi liderlerin TikTok hesaplarını hatırlatarak Almanya Başbakanı Scholz’un da bu platformda yer almasının önemine vurgu yaptı.

Almanya Başbakanı Scholz, X sosyal medya platformundan TikTok’a geçiş yaparak “Dans etmem. Söz.” paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. TikTok hesabının politikalarıyla ilgili daha fazla detayın önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.