DOLAR 32,3429 0.19%
EURO 35,1318 -0.16%
ALTIN 2.240,45-0,12
BITCOIN 2032344-7,93%
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sevtap Ünal Uzun Bir Aradan Sonra Sevenleriyle Buluştu

Sevtap Ünal Uzun Bir Aradan Sonra Sevenleriyle Buluştu

ABONE OL
Temmuz 6, 2022 06:53
Sevtap Ünal Uzun Bir Aradan Sonra Sevenleriyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ruha dokunacak derinlikte yaptığı şarkılarıyla ve tarzıyla adından söz ettiren başarılı sanatçı Sevtap Ünal, “İnsanlar Arabalar ve Rüzgar Geçti Aramızdan”, “O Benim”, “Bu Kavga Çok Hüzünlü” adlı projelerinin ardından on şarkılık yeni albümü öncesi “Oysa“ isimli teklisini müzik severlerin beğenisine sundu.

Müzik tutkusu ile edebiyata olan yatkınlığını birleştirerek şiirlerini şarkılara dönüştüren Sevtap Ünal, “Oysa” adlı yeni single çalışmasına kendi imzasını attı. Aranjesi, mix ve mastering’i Tansel Doğanay imzası taşıyan şarkının kayıtları Ont Music Network Stüdyosu’nda gerçekleşti. Proje fotoğrafları Azize Desing Studio’da Begüm Koç tarafından çekildi. Çatalca’da doğanın içinde Begüm Koçum tarafından çekilen klipte Sevtap Ünal’a Ümit Ünal eşlik ederek kardeşi ile aynı karede yer aldı ve aynı zamanda projenin styling kısımını üstlendi. “Oysa” nın akustik ve elektronik gitarlarını Ali Demirel, klavyesini ise Tansel Doğanay çaldı.

Sevtap Ünal, benzer melodilerin kullanıldığı şu dönemde, müziği ve altyapısı ile farklı sound‘ları kendi tarzında barındırarak, her şarkısında farklı bir hikayeyi ve duygu dinleyiciye sunmaya devam ediyor.

Sevtap Ünal’ın “Oysa” adlı yeni teklisi müzik piyasasının yenilikçi bakış açısına sahip ve profesyonel kadrosuyla hizmet veren genç şirketlerinden Ont Music Network etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Instagram:

https://www.instagram.com/sevtapunalofficial/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.