DOLAR 32,2455 -0.05%
EURO 34,6808 -0.12%
ALTIN 2.399,46-0,02
BITCOIN %
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAFETYRESPECT GEÇİCİ KENAR KORUMA SİSTEMLERİ

ABONE OL
Ekim 24, 2020 16:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri kanunu sonrasında bütün inşaat sistemlerinde artık güvenlik ekipmanları zorunlu bir durumdur. Bu bilinç altında çalışmalarına sorunsuzca devam eden firmamız geçici kenar koruma sistemlerinde uzman olduğunu birçok yaptığı çalışması ile kanıtlamıştır. Çalışma alanında güvenlik ekipmanlarının eksikliğini hisseden firmaların imdadına kısa süre içerisinde kavuşmaktayız. Yerinde yaptığımız hamleler ile uzman personellerimizce gerekli olan bilgiler aktarılmaktadır. Böylelikle inşaat projelerinde olası bir yüksekten düşme ve ağır yaralanma gibi istenmeyecek olan kazaların da önüne geçilmiş olur.

 

Geçici kenar koruma adı üzerinde geçici şekilde kullanılıyor olsa da, sağlamlık açısından geçici bir sağlık problemini ortadan kaldırmaz. Birbirine özel kilit sistemiyle geçmekte olan ekipman tamamen kolay şekilde sökülüp takılabilmektedir. Firmamızla iletişim halinde olan tüm ihtiyaç sahiplerine yetişmek üzere kesintisiz şekilde bir çalışma halindeyiz. İhtiyacınıza en uygun hizmeti almak istiyorsanız bizimle irtibatta kalmanız kendi adınıza en doğru hamle olacaktır. Ürünlerimizdeki TSE garantisiyle de ne kadar sağlamlık konusunda titiz olduğumuzu da göstermekteyiz. Şimdiye kadar hiç bir müşterimizi mahcup etmediğimizi çok rahat söyleyebiliriz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.