DOLAR 32,4405 0%
EURO 34,9152 0.12%
ALTIN 2.389,32-0,30
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rusya Sözcüsü Peskov’tan Gündeme İlişkin Açıklamalar

Rusya Sözcüsü Peskov’tan Gündeme İlişkin Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 22, 2024 21:27
Rusya Sözcüsü Peskov’tan Gündeme İlişkin Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polonya’nın Nükleer Silah Açıklaması

Rusya ‘nın Sözcüsü Peskov , Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ‘nın ülkede Amerikan nükleer silahlarının konuşlandırılmasına hazır oldukları yönündeki açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peskov, bu planın hayata geçirilmesi durumunda Rus askerlerinin güvenliği garanti etmek için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Ermenistan-Rusya İlişkileri

Ermenistan ‘ın, Rus askeri üssünün kendi topraklarından çekilmesi talebi hakkında da konuşan Peskov, henüz herhangi bir sinyal almadıklarını söyledi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol royalbet spor bahisleri Paşinyan ‘ın yakın zamanda görüşeceğini ve gerekli konuları ele alacaklarını belirtti.

ABD’nin Ukrayna’ya Yardım Kararı

Peskov, ABD Temsilciler Meclisi’nin Ukrayna, İsrail ve Tayvan’a yönelik 95 milyar dolarlık yardımın sağlanmasına ilişkin yasa tasarısını kabul etmesini değerlendirerek, bu karara karşılık vereceklerini ve dava konusu yapacaklarını belirtti. Aynı zamanda, bu kararın ABD’nin ekonomik çıkarlarına zarar vereceğini vurgulayarak, sürecin zor olacağını ancak Rus Silahlı Kuvvetleri’nin Ukrayna’daki pozisyonlarını iyileştirdiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.