DOLAR 32,4438 -0.14%
EURO 34,8368 -0.58%
ALTIN 2.437,780,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesyonel Spor Yaşamı

ABONE OL
Ağustos 23, 2020 06:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Golf ile ilgili olarak eğitim almak istediğinizde veya turnuvalara katılmış profesyonel bir sporcudan tecrübe ve deneyim paylaşmasını istediğinizde akıllara ilk gelen kişi Mustafa Bulut olmaktadır. 1967 yılında Elazığ’da doğan ve hayatına Almaya Hannover’de devam eden Bulut, bu şehirle yapılan ve 147 kişinin katıldığı bir golf turnuvasında birinci olarak tüm yeteneklerini gözler önüne sermiştir. Aynı yıl içinde yapılan prestijli turnuvalara katılarak birinci olan Bulut bu anlamda en kısa süre de profesyonel golf lisansı alan bir sporcu olmuştur. Golf sporuna tutku ile bağlı olan Mustafa Bulut günümüze kadar dünya genelinde turnuvalara katılmış ve birincilikler almıştır.

Golf Eğitimleri

Günümüzde Golf sporunun bir elçisi olarak eğitimler veren ve kurmuş olduğu VIP Profesyonel Golf Akademisi ile hizmet vermeye devam eden Mustafa Bulut sahip olduğu deneyim ve tecrübeler ile tanıtım hizmeti vermeye devam etmektedir. Bir tutku ve bir yaşam tarzı olarak başlamış olduğu golf sporunda çok kısa bir süre içerisinde profesyonel lisans alan ve üstün yeteneklere sahip olan Bulut profesyonel olarak golf eğitimleri vermektedir.

Mustafa Bulut ülkemiz adına çok önemli ve büyük bir şanstır. Kendisi tüm dünyada tanınan ve birçok farklı başarı ile adından söz ettiren en önemli golf sporcularından birisidir. Sizlerde kendisi ile iletişime geçmek ve golf alanında birlikte çalışmalar yapmak isterseniz web sayfası aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ