DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon?”

ABONE OL
Kasım 16, 2020 07:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Intercity İstanbul Park Pisti’nde düzenlenen Formula 1 Türkiye Grand Prix sonrası ödül törenine katıldı. Şentop, birinci olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton’a, ikinci sıradaki Racing Point sürücüsü Sergio Perez’e ve üçüncülüğü alan Ferrari’den Sebastian Vettel’e kupalarını da takdim etti.

Tören sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Şentop, “Formula 1’in İstanbul ayağını kazanan Mercedes Pilotu Lewis Hamilton’ın yeni şampiyonluğunu podyumda tebrik edip, kupasını takdim ettik. Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon” ifadelerini kullandı.

PİSTİ ELEŞTİRMİŞTİ

Hamilton, geçtiğimiz gün yarışlar öncesi yapılan antrenman turlarında pistten şikayetçi olmuş, “Burada uzun süredir yarış yapılmadığının farkındayım ama yeni asfalt için milyonlar harcamak yerine, sadece temizlemeleri yeterli olabilirdi” demişti. Hamilton, “Nasıl oluyorsa bu zemin oldukça pürüzsüz. Pistler eskidikçe asfalt arasındaki açıklıklar büyür, böylece lastikler daha iyi çalışır, ancak buradakinde asfaltlar aşırı kapalı, oldukça düz ve parlak ve bence konulan yağ veya koydukları her neyse asfalttan sızıntı yapıyor. Resmen b*k gibiydi, büyük B ile” eleştirisinde bulunmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.