DOLAR 32,2668 0.02%
EURO 34,7146 -0.01%
ALTIN 2.403,960,17
BITCOIN %
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuşe Etiket Nedir?

ABONE OL
Şubat 1, 2021 07:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşe etiketler oldukça yaygın kullanım alanına sahip etiket çeşididir. Birçok etiketlere ısı, ışık, nem ve sürtünmeye göre daha dayanıklıdır. Etiketin yüzeyi pürüzsüzdür ve çok kuvvetli yapışkanlık özelliklerine sahiptir. Ribon kullanımı oldukça önemlidir. Baskının kalitesini ribon sağladığı için, en uygun ribon seçimi yapılmalıdır. Uygun ribon seçimi yapılmadığı zaman kuşe kağıt için yazı tam çıkmaz ve mürekkep dağılır.

Birçok işletme tarafından her sektörde kullanım alanı mevcuttur. Kağıt seçeneği olarak da iki çeşidi yaygındır. Parlak ve mat kuşe olarak kullanım alanına göre tercih yapılır. Barkod makinalarında ise kuşe kağıdının parlak olan çeşidi kullanılır. Yapışkan özelliği ile yapıştırıldığı alandan çıkarılması oldukça zordur. Kuşe etiket seçimi birçok sektör tarafından en çok tercih edilenler arasındadır.

Kuşe Etiketlerde Baskı Çeşidi Nedir ?

Kırtasiye ürünlerinden kozmetik ürünlerine kadar birçok ürün üzerine yapıştırılan etiket çeşitleridir.  Yazıcıya Ribon takılması ile baskının oluşması sağlanır. Oldukça kaliteli bir etiket çeşidi olan kuşe etiket, uzun süre dayanıklılık gösterir. 3-5 yıla kadar dayanıklılık süresi çıkabilir. Barkod yazıcılarında ribon özelliği mevcut olmalıdır.

Ribon kullanılarak baskı yapılmasıyla, kuşe etiket fiyatları en uygun maliyete sahip etiket olarak görülür. Barkod Online firmasının çıkardığı ve kaliteli olan birçok barkod ve etiket çeşitleri arasında en çok talep görenler arasında olmaya devam ediyor. Merak edilen ürünler için Barkod Online sayfasından hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.