DOLAR 32,2810 -0.67%
EURO 34,7020 -0.45%
ALTIN 2.413,74-0,35
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen Şehirlerde Ticareti Canlandırmak İçin “e-Birliktelik Kampanyası” Başlatıldı
  • Kolay Haber
  • Ekonomi
  • Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen Şehirlerde Ticareti Canlandırmak İçin “e-Birliktelik Kampanyası” Başlatıldı

Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen Şehirlerde Ticareti Canlandırmak İçin “e-Birliktelik Kampanyası” Başlatıldı

ABONE OL
Nisan 3, 2024 19:05
Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Etkilenen Şehirlerde Ticareti Canlandırmak İçin “e-Birliktelik Kampanyası” Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem Bölgelerine Destek Olmak Amacıyla Ticaret Bakanlığı Tarafından Yürütülen Kampanya Tanıtıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde ticareti canlandırmak amacıyla başlatılan “Elektronik Ticaretle Birlikte Çok Daha İyiye (e-Birliktelik) Kampanyası”, Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bir programla tanıtıldı.

75 İşletme Katıldı, 397 Milyon Liralık Ürün Satıldı

Bakan Bolat, geçen yıl gerçekleşen depremlerin 14 milyon vatandaşı etkilediğini belirtti. Deprem nedeniyle 53 bin kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Bolat, deprem yardımlaşma seferberliği kapsamında afet bölgesindeki illere yardım amacıyla 397 milyon liralık ürünün e-ticaret platformları aracılığıyla satışının sağlandığını açıkladı.

Yeniden Başlatılan “e-Birliktelik Kampanyası”

Bakanlık ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin girişimleriyle 11 ile destek olmak amacıyla “e-Birliktelik Kampanyası”nı yeniden başlattıklarını belirten Bolat, bölgede ticaretin canlandırılmasına ekstra katkı sağlanacağını vurguladı.

Destekler Neler İçeriyor?

Bolat, e-Birliktelik Kampanyası kapsamında deprem bölgesinde yer alan ve daha önce e-ticaret faaliyetlerinde bulunmayan tacir ve esnafa e-ticaret şirketlerinin destek vereceğini belirtti. Kampanya ile 1 ila 3 ay komisyonsuz veya düşük komisyonlu satış desteği sağlanacak, e-ticarete ilişkin altyapı, reklam, pazarlama ve platformda görünürlük desteği verilecek.

Kalıcı Çözümler Üretilmeye Devam Edilecek

Bolat, bu ve benzer kampanyalarla deprem bölgesi için kalıcı çözümler üretilmeye devam edileceğini vurguladı. Ayrıca, e-ticaretle buradaki ticaretin daha güçlü olarak yeniden ayağa kalkması temennisinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.