DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enkaz Altından Kurtarılan Üzüm’ü Ziyaret Etti
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enkaz Altından Kurtarılan Üzüm’ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enkaz Altından Kurtarılan Üzüm’ü Ziyaret Etti

ABONE OL
Şubat 6, 2024 17:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enkaz Altından Kurtarılan Üzüm’ü Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan, 2 Çocuğa Koruyucu Ailelik Yapan Üzüm’ün Yanında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan felaket sonucunda enkaz altından kurtarılan ve tedavisinin ardından 2 kız evladı ile birlikte Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilen rezerv konutlara yerleştirilen Üzüm’ü ziyaret etti. Erdoğan’ın yanında ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı.

Durumları Hakkında Bilgi Aldı ve Çocukları Sevdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sırasında Üzüm’den çocukların durumları hakkında bilgi aldı ve onları sevdi. Üzüm, 2 çocuğa da koruyucu ailelik yaparak onlara destek oluyor ve onları ailesi gibi sahipleniyor. Erdoğan, Üzüm ile yapılan sohbette çocukların sağlık durumları, eğitimleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi edindi.

Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın felaketzedelere yardım etmek ve onların yanında olduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirildi. Üzüm’ün koruyucu ailelik yapması, toplumda dayanışmanın ve birbirimize destek olmanın önemini vurgulayan bir örnek olarak dikkat çekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.