DOLAR 32,5982 0.14%
EURO 35,0590 0.48%
ALTIN 2.429,370,27
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çamura battı, yardım çığlıkları attı

ABONE OL
Ocak 18, 2020 15:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, sabah saatlerinde Arnavutköy Boğazköy Mahallesi’nde bulunan İstaç Hafriyat Atıkları Müdürlüğü sahasında meydana geldi. Erken saatte kapalı olan tesise giren ve kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, hafriyat alanında demir hurdaları toplamaya başladı. Bir süre sonra çamura saplanan vatandaş yardım çığlıkları atmaya başladı. Çamurda çırpınarak yardım çığlığını duyan vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekipleri haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu çamura saplanan vatandaş çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

YARDIM ÇIĞLIKLARI KAMERAYA YANSIDI

Hurda toplamak için girdiği çamura saplanarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çamura saplanan vatandaşın yardım çığlığı attığı görülüyor.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi’nde bulunan çamura saplanmış halde bulunan şahsın önceki akşam 4 kişinin karıştığı otomobil hırsızlığı şüphelilerinden olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre dün 4 kişinin bir aracı çaldığı ihbarını alan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Ekipler, otomobilde bulunan GPRS’den şahısların yerini tespit ederek, peşlerine düştü. Kovalamaca sırasında araç içerisindeki Orhan Y., İbrahim K. ve Öner D. isimli 3 kişi araçtan inerek başka bir araçla kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Bir kişi ise akşam karanlığından faydalanarak kaçarken, ekipler sabah saatlerinde bir kişinin çamura saplandığı ihbarını aldı. Ekipler olay yerine gittiğindeyse şahsın hırsızlık şüphelisi Doğukan G. olduğu öğrenildi. Şahıs tedavi için hastaneye kaldırılırken, ekiplerin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

(İHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.