DOLAR 32,3876 0.19%
EURO 34,9986 -0.23%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 2265063-0,69%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Büyükçekmece Kaymakamı, ismini yanlış söyleyen CNN Türk muhabirine konuşmadı

Büyükçekmece Kaymakamı, ismini yanlış söyleyen CNN Türk muhabirine konuşmadı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İstanbul Büyükçekmece’de saat 11.00 sıralarında düşen eğitim uçağına ilişkin bilgiler sahadan gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma ekiplerinin, sağlık ekiplerinin ve kolluk kuvvetlerinin de intikal ettiği bölgeye yetkililer de inceleme yapmak üzere gitti. Sahadan bilgi paylaşımı yapmak üzere alana giden CNN Türk muhabiri, yaralı pilotun Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı bilgisini aktardıktan sonra Büyükçekmece Kaymakamı’nın da alanda bulunduğunu söyleyerek kaymakama mikrofon uzattı. Büyükçekmece Kaymakamı, ismini yanlış söyleyen CNN Türk muhabirine konuşmadı
Olay yerinin karışıklığı nedeniyle hızlıca bilgi aktarmaya çalışan muhabir, “Yanımızda Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Bey var, onunla konuşalım.” diyerek, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mustafa Özel’e mikrofon uzattı. Kendisine uzatılan mikrofon karşısında şaşkınlık yaşayan Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mustafa Özel, “Ben İsmail Bey değilim, ismimi de yanlış söylediniz zaten.” ifadelerini kullanarak muhabire bilgi vermedi. CNN Türk muhabiri daha sonra kargaşadan dolayı karışıklık yaşadığını belirterek özür diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.