DOLAR 32,2201 0.04%
EURO 35,1397 0.15%
ALTIN 2.505,090,19
BITCOIN 2135687-1,18%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Çubuk’ta Kurban Satışları Başladı

Ankara Çubuk’ta Kurban Satışları Başladı

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 20:08
Ankara Çubuk’ta Kurban Satışları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda Kurbanlık Satışları

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan hayvan pazarında, Kurban Bayramı için kurbanlık satışları start aldı. Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda, küçükbaş kurbanlıklar 8 ila 20 bin lira, büyükbaş kurbanlıklar ise 60 ila 250 bin lira arasında alıcı buluyor.

Sıkı Pazarlıklar ve İlgi

Pazara gelen vatandaşlar ile besiciler arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor. Kurbanlık almak isteyenler, hayvanların durumunu inceleyip en uygun fiyatları yakalamak için çaba sarf ediyor.

Gerekli Önlemler Alındı

Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’ndan sorumlu Veteriner Hekim Bekir Kılınç, Kurban Bayramı öncesinde gerekli önlemlerin alındığını vurguladı. Kılınç, kurbanlık hayvan seçiminde sağlık ve vasıfların önemine dikkat çekerek, “Pazarmız kurban haftası boyunca her gün hizmet verecek. Kesimler de burada gerçekleşecek. Vatandaşlarımız, buradan aldıkları kurbanlıkları kesip evlerine götürebilecekler. Biz Çubuk Belediyesi olarak bayrama hazırız.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.