DOLAR 32,3324 -0.1%
EURO 34,9158 0.22%
ALTIN 2.390,72-0,24
BITCOIN 19953264,17%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali Çil Yeniliklerin İzinden Gidiyor

Ali Çil Yeniliklerin İzinden Gidiyor

ABONE OL
Aralık 17, 2021 07:02
Ali Çil Yeniliklerin İzinden Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çil Trabzon Spor hayranı, başarılı bir isim olarak tanınıyor. 1987 yılında İstanbul’da doğmasına rağmen Trabzon’a taşınıyor. Trabzon’a taşınması en büyük etken de İstanbul depremi olarak biliniyor. Ali Çil o zamanlardan bu yana var olan Trabzon sevgisi ve zekasını en iyi şekilde belli ediyor. Çünkü küçük yaşlarda dahi geleceğin parlayan isimlerinden biri olacağı biliniyordu. Ali Çil on bir yaşındayken kendi internet sitesini kurdu. Hayatının büyük bir döneminde etkili olan bilişim sektörüyle de bu sayede tanıştı. 2003 yılında da ortağıyla beraber İVEA LTD ŞTİ’ni kurdu.

Bilişim sektörü içerisinde birçok sitenin altyapısının olmasını sağladığı. Sunucu kiralama hizmetiyle beraber çok sayıda internet sitesi var etti. Tüm bunlarla beraber de Netdirekt Türkiye Bayiliği’ni üstlendi. Bu sırada haber sitelerine de haber altyapısı oluşturmaya devam etti. Kendi haber sitesini de böylelikle kurmuş oldu. HaberTS ile beraber yayın hayatına başladı. Bilişim sektörüyle beraber gazeteciliğe adım atması da bu süre zarfında var oldu. Ali Çil, 2008 yılında gazeteciliğe başladı.

Ali Çil Mesleğinde Profesyonel Adımlar Atıyor

Gazetecilik ve köşe yazarlığı yapan Ali Çil, şimdilerde Trabzonsporlular tarafından bir hayli seviyor. Hem yaptığı profesyonel gazetecilik hem de haber sitesiyle ilgileri üzerine çekiyor. Sayısız haber ve röportaj ile haber sitesinin günden güne gelişmesi başarılarını da kanıtlıyor. Trabzon’un en çok ziyaret edilen haber sitesi olarak bir mobil uygulama da bulunduruluyor. Günden güne daha da gelişmeye odaklı çalışmalarla Ali Çil kariyerini yükseltmeye devam ediyor. Şu anda da sosyal medya uygulamalarında aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor. Dilerseniz, İnstagram ve Twitter üzerinden kendisini takip edebiliyorsunuz.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.