DOLAR 32,2399 0.13%
EURO 35,0612 0.06%
ALTIN 2.512,520,12
BITCOIN 22324514,66%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’den CHP’ye Geçen Beykoz Belediyesi’nin Yeni Başkanı Mali Durumu Değerlendirdi
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • AKP’den CHP’ye Geçen Beykoz Belediyesi’nin Yeni Başkanı Mali Durumu Değerlendirdi

AKP’den CHP’ye Geçen Beykoz Belediyesi’nin Yeni Başkanı Mali Durumu Değerlendirdi

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 20:07
AKP’den CHP’ye Geçen Beykoz Belediyesi’nin Yeni Başkanı Mali Durumu Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alaattin Köseler, Beykoz Belediyesi’nin Durumunu Açıkladı

AKP’den CHP’ye geçen Beykoz Belediyesi’nin yeni başkanı Alaattin Köseler, kurumun mali yapısıyla ilgili bir aylık incelemenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Köseler’in Açıklamalarından Bazı Başlıklar:

1. Hizmetler Aksatılmadı: Köseler, “Bugüne kadar belediyemizin hiçbir hizmetini durdurmadık, sonlandırmadık ve aksatmadık. Hiçbir spor etkinliğini kaldırmadık. Sosyal yardımları kesmedik. Hiçbir personelimizi işten çıkarmadık.” dedi.

2. Borçlar Artıyor: Köseler, geçmiş dönemden kalan borçlar, faiz yükü ve hesaplanmayan kıdem tazminatları nedeniyle borçların her geçen gün arttığını belirtti. İhalesiz yapılan işlerden kaynaklı görünmeyen borçlar olduğunu da işaret etti.

3. Mali Durumun Ciddiyeti: Yeni yönetim olarak olumsuz durumu düzeltilmezse yıl sonunda borcun 3 milyar TL’yi bulabileceğini öngörüyoruz.

4. Ödemeler Hesaplara Yatırıldı: Köseler, Kültür ve Spor Müdürlükleri’nde çalışan personelin geçmişten kalan maaşları ile ihtiyaç sahibi vatandaşların sosyal yardım ödemelerinin 10 Mayıs itibariyle hesaplara yatırıldığını duyurdu.

5. Şeffaf ve Tasarruflu Yönetim: Köseler, sağlam ve şeffaf bir finans yönetimi için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, vaatlerin arkasında olduklarını ve zaman içinde hayata geçireceklerini vurguladı. Yönetimi şeffaf bir şekilde sürdüreceklerini ve endişe edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.