DOLAR 32,3957 -0.09%
EURO 34,6465 -0.5%
ALTIN 2.393,88-1,68
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekrardan Toparlanmak Bizim Elimizde

Tekrardan Toparlanmak Bizim Elimizde

ABONE OL
Kasım 24, 2021 13:12
Tekrardan Toparlanmak Bizim Elimizde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bu gidişat böyle devam edemez”

Yalçın, Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 yenildikleri maçın ardından oyuncularla bir konuşma yapıp yapmadığı sorusunu cevapladı.

“Sadece Alanyaspor maçı sonrası konuşma yapmadık. 1-1,5 aydır bu görüntüyü veriyoruz. İstediğimiz sonuçları alamamak doğal olarak oyuncuların motivasyonunu düşürüyor. Psikolojik olarak bizi aşağı düşürüyor. Bu kulübün her tarafına yansıyor. Oyuncu, teknik heyet, tesis personeli, camia herkese yansıyor. İşimiz bahane üretmek değil, bir an evvel çözüm üretmek. Beşiktaş ilbet 100 yılı aşkındır var olan camia. Düştüğü yerden her zaman kalkmıştır. Böyle durumlar yaşanabilir. Tekrar ayağa kalkmak bizim elimizde, bunu yapabileceğimizi düşünüyorum. Yapabilecek gücümüz ve oyuncu kalitemiz var. Her şeye sahibiz. Hafta sonu bir lig maçı da oynayacağız. Yarınla beraber yavaş yavaş normalleşme sürecine girmek istiyoruz. Bu gidişat böyle devam edemez. Birlikte hareket edip, oyuncularımızla, taraftarlarımızla, yönetimimizle bu sıkıntının altından kalkmak için elimizden geleni yapacağız.”

Oyuncuların saha içinde çok tartışması

“İşler iyi gitmediği zaman doğal olarak oyun içinde bunlar olabiliyor. Oyun içindeki tartışmaların ben çok da olmaması gerektiğini düşünmüyorum. Tartışabilirler, birbirlerine pozisyonu anlatabilirler. Çok hararetli olmadıktan sonra, ikili diyaloğa girmedikten sonra bunların önemli olduğunu ilbet giriş düşünmüyorum. Sonuçların ve oyunun herkes farkında, oyuncular da farkında biz de farkındayız. Oyuncular da üzülüyor. Uzun süre oldu, iki aydır bu sıkıntının içindeyiz. Toparlanmamız gerektiğinin farkındayız. Daha fazla mücadele etmeliyiz, daha fazla birbirimize güvenmeliyiz, yardım etmeliyiz.” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.