DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22362592,33%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sanatçı, Yeni Yatırımını Açıkladı: “Paramı Dolara Yatırmak Yerine…”
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Ünlü Sanatçı, Yeni Yatırımını Açıkladı: “Paramı Dolara Yatırmak Yerine…”

Ünlü Sanatçı, Yeni Yatırımını Açıkladı: “Paramı Dolara Yatırmak Yerine…”

ABONE OL
Mart 25, 2023 08:27
Ünlü Sanatçı, Yeni Yatırımını Açıkladı: “Paramı Dolara Yatırmak Yerine…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ünlü sanatçı, müzisyen ve iş insanı Berdan Mardini, son yatırımını açıkladı. Mardini, müzik sektöründeki başarısının yanı sıra, son yıllarda yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Mardini, son açıklamasında, parasını dolara yatırmak yerine, Türkiye’de yapacağı bir yatırıma karar verdiğini söyledi. Bu yatırımın detayları hakkında ise henüz bilgi vermedi.

Ünlü sanatçı, ayrıca pandemi sürecinde müzik sektörünün de etkilendiğini belirterek, sektördeki diğer sanatçılar gibi zorlu bir dönem geçirdiğini söyledi. Ancak, müzik yapmaya ve hayranlarıyla buluşmaya devam edeceğini de vurguladı.

Berdan Mardini, müzik kariyerine 1990’larda başladı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. Türk halk müziği, arabesk ve pop müzik tarzlarında başarılı çalışmalar yaptı. Aynı zamanda iş dünyasında da aktif olan Mardini, birçok sektörde yatırımlar yaparak adından söz ettirdi.

Son açıklamasıyla, Mardini’nin Türkiye ekonomisine katkıda bulunacağı ve yatırımcıların ülke içindeki fırsatları göz önünde bulunduracağı da belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.