DOLAR 32,5327 0.13%
EURO 35,0024 -0.08%
ALTIN 2.437,790,62
BITCOIN 21081821,12%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berat Albayrak’tan önemli İVME finansman paketi açıklaması

ABONE OL
Ekim 4, 2019 11:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İVME finansman paketine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ‘İvme finansman genel’ ve ‘İvme finansman sera’ görsellerini paylaştı.

İhracat ve katma değerli ürün üretimi

Albayrak, “İhracat ve katma değerli ürün üretimini güçlendirmeyi hedefleyen İVME finansman paketi, sanayi ve tarım alanlarında üretim altyapısının gelişmesi için katkı sağlamaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

“Finansman maliyetlerinde önemli düşüş”

Enflasyonla mücadelede sağlanan başarıya değinen Bakan Albayrak, “İVME paketine talep artarken enflasyona endeksli faiz oranları sayesinde finansman maliyetlerinde önemli düşüş sağlandı.” diye yazdı.

İhracat ve katma değerli ürün üretimini güçlendirmeyi hedefleyen İVME finansman paketi, sanayi ve tarım alanlarında üretim altyapısının gelişmesi için katkı sağlamaya devam ediyor. pic.twitter.com/b9HKsvuChI

— Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) October 4, 2019

Enflasyonla mücadelede sağlanan başarı ile birlikte, İVME paketine talep artarken enflasyona endeksli faiz oranları sayesinde finansman maliyetlerinde önemli düşüş sağlandı.

— Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) October 4, 2019

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.