DOLAR 32,5218 -0.08%
EURO 35,0240 0.43%
ALTIN 2.430,180,30
BITCOIN 2064161-4,46%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2 Milyon Dinlenmeyi Aştı!    Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • 2 Milyon Dinlenmeyi Aştı! Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında

2 Milyon Dinlenmeyi Aştı! Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında

ABONE OL
Ocak 2, 2023 06:47
2 Milyon Dinlenmeyi Aştı!    Gitme Bebé Sıra Dışı Video Klibi ile Yayında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 yılının en çok dinlenen kadın sanatçıları arasında 2. sırada yerini alan genç yetenek Güneş, yeni single çalışması Gitme Bebé’yi yayınladı. Sözü ve müziği Güneş’e ait şarkının aranjörlüğü Berkin Laleci ve Arda Deniz’a ait.  Bitmiş bir aşktan söz eden çalışmanın video klibi ise Ses 1885 Ortaoyuncular Tiyatro Sahnesi’nde çekildi. Yine sıra dışı video klibi ile akıllarda kalacak olan Gitme Bebé tüm dijital platformlarda yerini alırken, şarkı kısa sürede 2 Milyon dinlenmeyi de aştı.

 

R&B-Pop müziğin genç yeteneği Güneş, kariyer adımlarında hızla ilerlemeye devam ediyor. Aralık ayında yayınlanan Gitme Bebé isimli yeni single çalışması ile kısa sürede dinlenmeye ulaşan sanatçı, yine sıra dışı video klibi ile dikkatleri üzerine çekti. 2 aylık hazırlık sürecinin ardından yönetmenliğini Elif Demiralp, aranjörlüğü Berkin Laleli ve Arda Deniz’e ait olan parçanın sözü ve müziği yine Güneş’e ait. 12 Mart tarihinde Volkswagen Arena’da gerçekleşecek konser için atıfta bulunan ve özel hazırlık sürecinde olan sanatçı, heyecanını video klibinde izleyiciye hissettiriyor. Sesi, sahne performansı ve başarılarıyla gelecek vaad eden Güneş’in tüm çalışmaları ise Türkiye’nin en çok müzik dinleten şirketi unvanına sahip olan M.O.B. Entertainment tarafından yürütülüyor.

 

2,475,780 Dinlenme!

Yayınlandığı günden itibaren çok kısa süre içinde 2 Milyon dinlenmeye ulaşan şarkı, her geçen dün uluslararası platformlarda dikkat çekmeye devam ediyor. Gelecek vaad eden sanatçılar arasında yer alan Güneş ise her projesinde olağanın dışında, farklı projeleri ile başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Güneş, Gitme Bebé isimli single çalışmasının ardından yeni albümü ile dinleyiciyi çok yakında bambaşka bir serüvene sürüklemeye hazırlanıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.