DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077533-1,43%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yüzlerce Farklı Kahve Türü

ABONE OL
Ağustos 11, 2020 07:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletmeler için fason olarak kahve üretimi yapan gespetto.com bu alanda profesyonel bir şekilde sizlere hizmet sunmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz kahve çekirdeklerini farklı aromalara sahip olacak şekilde sizlere sunan firma toptan kahve çekirdeği ihtiyaçlarınız da özel teneke kutular, karton kutular, vakumlu poşetler veya markanıza ve adınıza özel olarak tasarlanmış, üretilmiş olan paketlerle sizlere sunuyor. Bu sayede markanızın adı üzerinde olan kahve çekirdeklerini herhangi bir operasyon veya işlem gerçekleştirmeden tedarik edebiliyorsunuz. Bu durum maliyet avantajı yarattığı gibi tedarik zinciri konusunda da sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Maliyet Avantajı

Toptan kahve üretimi ve satışı yanında toptan filtre kahve üretimi ve satışı yapan firma ihtiyaç duyduğunuz ürünleri özel aromalarla reçetelendirerek sizlere sunuyor. Klasik kahve tadı dışında farklı lezzetleri ve aromaları tatmak ve satışını yapmak istediğinizde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Herhangi bir şekilde teslim tarihi gecikmeyen ve toptan filtre kahve ihtiyaçlarınız da sizlere çok ekonomik fiyatlarla sunulan bu ürünler aynı zamanda markanızın değerini artırıyor, işletme içinde maliyet avantajı oluşturuyor.

Kaliteli Kahve Çeşitleri

Gespetto firması olarak % 100 yerli bir firmayız. Üretmiş olduğumuz tüm ürünlerde dünya lezzetlerini kullanıyoruz. Ve sizler için en kaliteli ve nitelikli kahve türlerini üretiyoruz.

Web sayfamıza giriş yapabilir ve online alışveriş imkanından faydalanabilirsiniz. bunun için sizlere sunduğumuz tüm ürün çeşitlerimiz için en uygun fiyat politikasını uyguluyoruz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlar üzerinden tüm ürünlerimizi edinebilirsiniz.

Dilerseniz fason üretim talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Firma olarak toptan kahve satışı ile birlikte fason kahve üretimi ile de sizlere hizmet sunuyoruz. kendi markalarınız için ürettirmek istediğiniz tüm ürün çeşitlerimize online olarak ulaşabilirsiniz. Ve bizlerle iletişime geçerek ihtiyaçlarınızı iletebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.