DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youth Projects Group Türkiye’nin Gençlik Projesi 1. Yaşında!

ABONE OL
Nisan 5, 2021 07:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bizler, Youth Projects Group olarak gençler için gençlerle birlikte yapmış olduğumuz birçok çalışma ve proje sayesinde ismimizi büyük oranda duyurmayı başardığımızı söyleyebiliriz. Mevcut eğitim, etkinlik, burs ve staj imkanları gibi konu başlıklarında çalışmalarımıza devam ettik. Bu çalışmalarımızın sonunda gençler arasında; ulaşılabilirlik, eşitlik ve çözüm odaklılığı ilke edindiğimizi belirtmek isteriz.

Neden Biz

En başından sonuna kadar bu süreçte; eğitim, sanat ve kültür olmak üzere pek çok alanda gönüllü projelerin tanıtımını ve herkesin kolay ulaşabilmesini sağlamak için çalışmalarımıza devam ettik. Bu sayede bizim aracılığımızla pek çok kişi yeni işine, pek çok öğrenci bursuna ve staj yerine kavuşurken, yeni iş kolları hakkında da bilgilendirmeler sağlanmış oldu.

Markamızın gelişimi ve daha geniş kitlelere hitap edebilmesi için engin tecrübelerinize ihtiyacımız olacağını söyleyebiliriz.

Projemize, gençlerin verdiği olumlu tepkileri göz önüne aldığımızda geleceğe umutla baktığımızı belirtebiliriz. Bu sayede gençler arasındaki yayılımı, gelişimi ve deneyimi büyük oranda karşılamış, övgü ile karşılanmıştır.

Youth Projects Group

Yaptığımız bu çalışmanın ülkemiz açısından önemli olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikli amacımız tüm gençlerin daha eşit ve daha kaliteli bir şekilde eğitim alıp kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır. Bu noktadan yola çıkarak kurulduğumuz günden bu yana hiçbir Avrupa Birliği Proje ilanını atlamadan hem web sitemizde hem de sosyal medya hesaplarımızda tanıttık.

Bizler gençlerin sesi olmayı amaçlıyor ve bu yolda gençlerden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.

Yaptığımız çalışmayı kısaca özetlememiz gerekirse, Türkiye’nin gençlik projesi olarak tasarladığımız bu platformda siz değerli Anadolu Ajans yetkilileri ile hem irtibat kurmak hem de projemizi genel hatları ile sizlere iletmek istedik.

Bu proje yalnızca bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde instagram, twitter ve daha birçok sosyal medya platformunda etkili olmuş, binlerce gence ismini duyurmayı başarmıştır. Ülkemiz gençlerine sağladığımız bu çok amaçlı projemize daha fazla kişinin katılımı sağlaması adına desteklerinizi bekliyoruz.

Bilginin, araştırmanın ve öğrenmenin sevgiye, gelişime değer katacağı inancında olarak Youth Projects Group adı altında üretmeye ve aynı oranda gelişmeyi devam edeceğiz.

Burada temel gayemiz, devlet kurumlarımızın gençleri baz alarak gerçekleştirmiş olduğu projelerin niteliklerini, amaçlarını ve etkilerini duyurmak aynı zamanda projelerin sağlıklı bir şekilde tanınmasına ön ayak olmaktır.

Bu adımda sizlerin de desteğini beklemekteyiz.

Taha Doğanay

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.