DOLAR 32,3355 0.25%
EURO 35,0409 -0.26%
ALTIN 2.279,150,08
BITCOIN 22909191,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşil çay ile stresle başa çıkan bir cilt

ABONE OL
Kasım 9, 2020 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sonbaharın kendini alabildiğine hissettirdiği bugünlerde bir kısmımız için gönüllü karantina süreci tüm hızıyla devam ediyor. Mevsimin getirileriyle de bu hassas dönemde stres her zamankinden daha fazla kendini hissettiriyor. Stresin getirisi problemlerin en belirgin ve görünür olanlarını cildimizde görebiliyoruz. Cildimiz canlılığını yitiriyor, tahriş oluyor, sivilce ve hassasiyet gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre bir şekilde çalışan doğal içerikli Farm to Face koleksiyonundaki Green Tea maske, zengin antioksidan içeriğiyle stresin cildinizdeki etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Stres maalesef çağımızın en önemli sorunlarından biri… Artık küçük büyük neredeyse hepimiz stresle mücadele ediyoruz. Sağlığımızı ciddi şekilde etkileyen; uykusuzluk, depresyon, kaygı bozuklukları gibi farklı problemlerin de kaynağı olan stres, cildimizde de sorunlara neden olabiliyor. Uzmanlar stresle mücadele için düzenli beslenme ve egzersizin yanı sıra kendimize vakit ayırmamızı öneriyor. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemeniz, iş-okul-özel hayat dengesini iyi kurmanız gerekiyor. Ayrıca yoga, meditasyon gibi etkinliklerin de rahatlamanıza yardımcı olduğu için stresle mücadelede olumlu etkisi bulunuyor. Cildimizin stresle mücadelesinde ise bakım büyük önem taşıyor. Antioksidan bakımından zengin içeriğe sahip bakım ürünleri, cildi yatıştırıp rahatlatıyor.

Strese Karşı Yeşil Çay

Özellikle uzak doğu ülkelerinde çok tercih edilen yeşil çay düzenli tüketildiğinde anksiyete üzerinde de olumlu etkiler yaparak stresi azaltır ve rahatlama sağlar. Antioksidan özelliği sayesinde vücudunuzdaki zararlı maddeleri atarak bedeninizi rahatlan yeşil çay mucizesi, aynı zaman cildinizi de rahatlatır. Çin, Japonya ve Hindistan gibi ülkelerde alternatif tıpta birçok hastalığın tedavisinde kullanılmış yeşil çay, şifalı bitki olarak görülüyor.

Zengin Antioksidan İçeriğiyle Cildi Güzelleştiriyor

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre çalışan, dermatologlar tarafından test edilmiş Farm to Face maske koleksiyonunda yer alan yeni hydrocell Green Tea maske, Japonya’nın eşsiz doğasından gelen yeşil çay ile cildi nazikçe arındırıp doğal ışıltısını geri kazandırıyor. Green Tea maske, doğanın en güçlü antioksidan kaynaklarından biri olan Japon yeşil çayı sayesinde çevresel faktörler nedeniyle tahriş olmuş cildi de yatıştırıyor. Özellikle karma cilt tipleri için ideal olan Green Tea maskenin içeriğinde yer alan, Çin ve Kore’de geleneksel tıpta yaygın alarak kullanılan Ulmus Davidiana Kök Özü ile cildi güçlü bir şekilde nemlendiriyor. Green Tea’de tıpkı Farm To Face maske koleksiyonunda yer alan diğer maskeler gibi sülfat, SLS, SLES, parabenler, formaldehit, formaldehit maddeler, ftalatlar, mineral yağ, retinil palmitat içermiyor.

Saniyeler İçinde Etkili Sonuçlar Almak Mümkün

SPA kalitesindeki bakımları evinize taşıyan akıllı maske terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alıyor. Saniyeler içinde etkili sonuçlar sunan UFO, bunu termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi sayesinde başarıyor. Termoterapi modu cildinizi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısıtarak maskenin aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Kriyoterapi modu ise cildinizi 5 dereceye kadar soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor.

Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de barındıran UFO, bu terapiyi her maske için belirli süreyle uyguluyor. Mavi LED ışık terapisi, kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor. Kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor. Bu üstün cihaz maskelerin aktif bileşenlerinin yanı sıra kullandığınız serum, jel ve krem gibi cilt bakım ürünlerinin cildiniz tarafında daha iyi emilmesini sağlayarak cilt bakım ürünlerinizden maksimum verim almanızı sağlıyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO 1.699 TL ve 6’lı paketlerdeki Green Tea maske ise 169 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

 

FOREO SWEDEN Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.