DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0531 -0.24%
ALTIN 2.283,320,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Mitreapel Hunter ile mikrop ve bakterilere geçit yok

ABONE OL
Haziran 10, 2020 11:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sprey yapısıyla en zor kılcal noktalara bile kolayca ulaşabilen Mitreapel Hunter, el dezenfeksiyonunun yanı sıra alışveriş torbalarından ürün ambalajlarına, bilgisayar klavyelerinden otomobil hava kanallarına kadar tüm yüzeyleri 30 saniye içinde dezenfekte ediyor. Yüzde 80 alkol oranıyla mikrop ve bakterilere geçit vermeyen Mitreapel Hunter, gliserinli formülü sayesinde el ve cilt için koruyucu özellik sağlıyor.

BETA Kimya A.Ş.’nin yeni ürünü Mitreapel Hunter Antibakteriyel Sprey Dezenfektan, günlük yaşamın her anında mikrop ve bakterilere karşı kalkan görevi görüyor. 150 ml pratik ambalajıyla herkesin rahatlıkla yanında taşıyabileceği Mitreapel Hunter, özel tanecikli formülü ve basınçlı valfli sprey sistemi sayesinde dezenfekte edilmesi en zor olan yerlere bile anında ulaşarak, yüzey aralarına gizlenen mikrop ile bakterileri hızla yok ediyor.

Mitreapel Hunter ile mikrop ve bakterilere 30 saniyede elveda!

Otomobilden ambalajlı ürünlere, ofis alanlarındaki elektronik aletlerden toplu taşımada temas edilen tüm sert ve yumuşak yüzeylere kadar 30 saniye içinde dezenfeksiyon sağlayan Mitreapel Hunter, gliserinli özel formülü sayesinde el dezenfeksiyonu için de güvenle kullanılabiliyor. Temizlik bezine gerek kalmadan el, poşet, ambalaj, klavye, elbise ve ayakkabı gibi pek çok farklı alanda geniş bir kullanım imkanı sunan Mitreapel Hunter, bileşik içinde çözünmüş yüzde 80 alkol oranıyla bakteri ve mikropları tek hamlede avlıyor.

Sayacı: “İnsan hayatı daima birinci önceliğimiz”


34 yıldır yenilikçi ve akılcı çözümler sunan ürünlerle tüketicilerin öncelikli ihtiyaçlarına odaklandıklarını belirten BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat Sayacı, “Koronavirüs salgını ile tüm dünya olarak, hayattaki en kıymetli değerimizin insan sağlığı olduğunu bir kez daha hatırladık. BETA Kimya A.Ş’de de birinci önceliğimiz daima insan hayatı oldu. 34 yıldır olduğu gibi bugün de, güncellenen yaşam koşulları ve değişen tüketici taleplerine yanıt veren inovatif ürünler geliştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni normallerimizden biri de, el ve yüzey dezenfeksiyonu olacak. Biz de BETA Kimya A.Ş. olarak, teknik aerosoller ve yüzey temizleyicilerindeki tecrübemizi, yeni Mitreapel Hunter Antibakteriyel Sprey Dezenfektan ürünümüze taşıdık. Bu hayati ihtiyaca pratik ve etkili bir çözüm sunmak için Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz Mitreapel Hunter Antibakteriyel Sprey Dezenfektan, günlük yaşamın her anında tüketicilerin yanında olacak. Yüzde 80 alkol oranı, elimize zarar vermeyen gliserinli yapısı, sprey ambalaj avantajı ve 30 saniyede mikrop ve bakterileri ortadan kaldıran geniş kullanım alanlı bir sprey dezenfektan ürünü sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece yeni bir ürün kategorisine de adım atıyoruz. Yakın dönemde Mitreapel markamız altında Hunter serisinin devamı niteliğinde yeni nesil inovatif ürünlerle hayata değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.