DOLAR 32,3518 0.31%
EURO 35,1410 0.01%
ALTIN 2.301,011,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşlı Asansörü

ABONE OL
Ağustos 8, 2020 14:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ailenizde yaşlı bireyler yaşıyorsa ve evleriniz iki ya da daha çok kattan oluşan bir yapıya sahipse bu yaşlıların katlar arasında erişim sağlayabilmesi oldukça zor bir süreç olacaktır. Kendi imkânları ile bu merdivenleri inip çıkamayan yaşlılarınız için gücü buna yeterli bir yardımcı olması gerekecek ve her ihtiyaç olduğunda bir destek ile katlar arasında bu erişim sağlanacaktır.

Ancak sizlerde yaşlılarınız evin içerisinde özgür bir şekilde dolaşsın, katlar arasında kimsenin yardımına ihtiyacı olmadan gezebilsin ve merdivenleri kendi imkanı ile inip çıkabilsin istiyorsanız bunun için yaşlı asansörü sistemleri kullanmalısınız.

Yaşlı asansörü sistemleri aynı zamanda merdiven asansörü olarak ta bilinmektedir. Merdiven korkulukları boyunca kurulan bir sistem üzerinden çalışan bu asansör sistemi sayesinde yaşlılarınız kimseye ihtiyaç duymadan katlar arasında kolaylıkla inip çıkabilecektir. Bu sistemler hem çok ergonomik olarak işleyen hem de aynı zamanda çok güvenli olan sistemlerdir. Her tür merdivene kolaylıkla entegre edilebilen bu sistemler sayesinde sizlerde evdeki yaşlılarınızda büyük bir yükten kurtulacaktır.

Erimas Asansör Sistemleri Koltuk Asansörü

Erimas Asansör Sistemleri firması olarak sizlere her tür merdiven ve koltuk asansörü alanında hizmet veriyoruz. Firma web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Ve sitemizde yer alan tüm asansör sistemlerimizi inceleyebilirsiniz.  Kendi ihtiyaçlarınız için en uygun olan modelleri yine en uygun fiyatlar üzerinden firmamızdan satın alabilirsiniz. Satın alma işlemi ile birlikte kurulum ve servis hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.