DOLAR 32,4930 -0.16%
EURO 34,9812 0.39%
ALTIN 2.434,450,48
BITCOIN 2092225-0,71%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yarış Kaydırakları

Yarış Kaydırakları

Kaydırak tasarımcısı olarak hizmet veren Polgun Water Parks firması suda yarış yapılabilmesi için yarış kaydıraklarını üretmiştir.

ABONE OL
Ocak 31, 2023 14:44
Yarış Kaydırakları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaydırak tasarımcısı olarak hizmet veren Polgun Water Parks firması suda yarış yapılabilmesi için yarış kaydıraklarını üretmiştir. Eğlenceli bir şekilde suda yarış yapılabilmesi için üretilen bu su kaydırakları özellikle kalabalık arkadaş grupları arasında en çok tercih edilen kaydıraklar arasındadır. Yarış kaydırakları olarak hizmet veren kaydıraklar arasında; multi slide su kaydırakları, twister slide su kaydırakları, spider slide su kaydırakları, double hill racer su kaydırakları, body racer su kaydırakları, racer slide su kaydırakları, multi surf su kaydırakları gibi birçok farklı tasarıma sahip su kaydırak modelleri yer alıyor.

Adrenalin seven kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen su kaydırakları arasında yarış kaydırakları yer alır. Yarış kaydırakları geniş ölçülerde olduğu için birçok kişi tarafından kullanılabiliyor.

Su parkı klasiği kaydırak modelleri

Su kaydırağı modelleri farklı tasarımlarda üretilmiştir. Aileler için ve çocuklar için birçok su kaydırağı modeli bulunuyor. Özellikle yarışlar için üretilen su kaydırak modelleri de dikkat çeken modeller arasında yer alır.

Polgun Water Parks firması su parklarında klasikleşen su kaydıraklarını tecrübeli ekibi ile üretiyor firma üretmiş olduğu tüm su kaydırakları ile hem dünyada hem de ülkemizde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Su kaydıraklarında en önemli özellik kaymanın hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Firma bu özelliğe dikkat ederek kaliteli su kaydırakları üretmektedir. Hızlı bir şekilde kayma deneyimi için bu su kaydırak modelleri tercih edilebilir. https://www.polgunwaterparks.com/tr/su-kaydiraklari/ sitesinden tüm kaydırak modellerine göz atabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.