DOLAR 32,3518 0.31%
EURO 35,1410 0.01%
ALTIN 2.301,011,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Windows Lisans Anahtarı Yapısı ve Fiyatlandırılması

ABONE OL
Mart 18, 2021 13:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Windows lisans anahtarları, araştırmalar sonucunda internet sitelerinde çok farklı fiyatlarda bulunur. Bu Win 10 lisans fiyatı kampanyalı hali birçok kişi ve kurumlar tarafından denenmiş ve onaylanmıştır. Bunun yanı sıra firmaların güvenirliğini kontrol edebilmek adına alıcıların blok, görüş ve geri dönüşlerinde de incelenebilir.

Yapısal olarak kolay ulaşım sağlanır. Bu key kullanıcılarına dijital bir ürün olarak e-mail adreslerine bir e-posta olarak gelir. Buna binaen ekstrem herhangi bir telif hakkı veya vergi ödeneği bulunmaz. Ayrıca bu durumu bilmek dahi dolandırıcılıktan kurtulmak için yeterli bir husustur. Bu ekstrem giderlerin ve ulaşım bedellerinin olmaması Lisans Budur firmasında ek bir gidere ihtiyaç duyulmadığı için büyük kampanyalar ve uygun fiyatlarla satışa sunulmaz.

Windows 10 OEM KEY Önemi

Hem ulaşım olarak da rahat olan bu sistem hayatımızı kolaylaştıracak bir içeriktir. Alınan Windows lisans anahtarı, kullanılan bilgisayara kaydedildiğinde yeni bir bilgisayar olsa dahi bu key yeni bilgisayarda kullanılamaz. Çünkü Windows lisans anahtarı bilgisayara kodlandı andan itibaren ana kart ile bir bağ halini alır.

Win 10 Oem Key son derece önemli bir işlevi yerine getirir. Yeni bir bilgisayar alımı halinde ya da kullanılan bilgisayara format atılması halinde yapılması gereken yeni bir Windows lisans anahtarı almaktır. Lisans Budur firmasından sipariş edilen bu anahtar kişilere veya kurumlara teslimatını herhangi bir fiziksel cihaz, DVD ya da Microsoft an herhangi bir alet parçası olarak gelmez. Böylece ürünlere kolayca ulaşılacak ve rahatça kullanılacaklardır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.