DOLAR 32,5792 0.28%
EURO 34,6959 -0.2%
ALTIN 2.488,840,19
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Win 10 Key Nasıl Alınır?

ABONE OL
Mart 18, 2021 13:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Win 10 key, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamanız adına orijinal bir biçimde kullanıcılara sunulmaktadır. Microsoft tarafından hazırlanan birçok farklı özelliği içerisinde barındıran anahtarlar, bilgisayarınızı yeni gibi yapacak. İşlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu tür yazılımlar son derece kolay bir şekilde Yazılım Budur sitesinden satın alınabilir ve kurulabilir.

Anahtar kodu talep edildikten sonra iş günü içerisinde 15 dakikada mail hesabınıza iletilir. Bu süreçte Win 10 satın al seçenekleriyle en uygun biçimde ürünlere ulaşabilirsiniz. Mail hesabınıza gelen kodları bilgisayarınıza girerek win10’un sizlere sağlamış olduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanacaksınız. Oldukça başarılı özellikleri ile bilgisayarınızı yeniden tasarlayacak.

Win 10 Key Nasıl Ayarlanır?

Alınmış olan her bir anahtar sadece tek bir cihaz üzerinde kullanılabilir. Kullanım sırasında cihazda format atma ya da veri sıfırlama gibi durumlarda anahtar kaybolmaz. Verilerin depolanması sayesinde yapmış olduğunuz işlemlerde zarar görmez. Win 10 key fiyat aralıkları oldukça ideal durumlarda seyretmektedir.

Bilgisayar üzerinde uzaktan bağlanma, ağ bağlantıları, driverler, dört ekran modu ve daha birçok farklı özelliğin bu tür paketler içerisinde kullanıcılara sunulması son derece önemlidir. Anahtarlar ekran özelliklerine göre 32 ve 64 bit seçenekleriyle kullanıcılara sunulur. Bu durum programların doğru bir biçimde çalışması açısından önemlidir. Sunulan tüm bu özelliklerin yanında, kişisel bilgisayarların izin etkin ve düzenli kullanılırken zararlı etkenlerden etkilenmemesi de Yazılım Budur sitesinden temin edeceğiniz bu tür paketler sayesinde mümkündür.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.