DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22840832,68%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • WhatsApp’ta son dakika güncellemesi! WhatsApp çevrimiçi ve son görülme kaldırıldı mı?

WhatsApp’ta son dakika güncellemesi! WhatsApp çevrimiçi ve son görülme kaldırıldı mı?

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a son dakika güncellemesiyle birlikte yeni özellikler geldi. İOS ve Andorid cihazlarda geçerli olacak özellikte ‘Çevrimiçi, ‘Yazıyor…’ ve ‘Son görülme’ kısımları kaldırıldığı iddia edildi. WhatsApp’ın güncellemesinden hemen önce ise birçok kullanıcı “Çevrimiçi ve son görülme neden yok?”, “Yazıyor… kısmı neden çıkmıyor?” gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. WhatsApp’a gelen güncellemenin detayları önümüzdeki süreçte netleşmiş olacak.

WHATSAPP’TA ÇEVRİMİÇİ VE SON GÖRÜLME KALDIRILDI MI?

Facebook bünyesinde olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta son dakika güncellemesiyle bazı özelliklerin kaldırıldığı iddia edildi. WhatsApp’ta “Çevrimiçi”, “Son görülme” ve “Yazıyor…” ibarelerinin aktif olmaması kafaları karıştırdı. Gizlilik ayarlarında yapılan güncellemenin bu özellikleri içerip içermediği yapılacak resmi açıklamaların ardından belli olacak. WhatsApp’ta yaşanan bu gelişme sosyal medyanın en fazla konuşulan konularından oldu.

SORUN DÜZELTİLDİ!

WhatsApp’ta yaşanan son görülme, çevrimiçi ve yazıyor kısımlarında yaşanan değişikliğin yazılımsal sorundan kaynaklandığı ortaya çıktı. Saat 23.00 sıralarında birçok kullanıcı sorunun ortadan kalktığını bildiren mesajlar paylaştı.

SON ÜÇ SAATTE ONLARCA SORUN KAYDEDİLDİ

Downdetector’ün verilerine göre, son 24 saat içerisinde özellikle de saat 19.00 ile 22.00 arasında onlarca sorun raporlandı.

BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

WhatsApp’a gelen yeni güncellemenin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. WhatsApp’ın güncellemesiyle çevrimiçi ve son görülmenin kaldırılmasına bazı kullanıcılar tepki gösterdi. Özellikle Twitter uygulaması üzerinden konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.