DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0937 -0.11%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Webrazzi’nin iOS ve Android mobil uygulamaları güncellendi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl Webrazzi’nin mobil öncelikli yeni tasarımını sizlere duyurmuştuk. Sizden gelen geri bildirimler ile Webrazzi’yi daha erişilebilir ve kullanıcı odaklı hale getirmeye devam ediyoruz. O günden bu yana sizlerden gelen en çok geri bildirim mobil uygulamalarımızla ilgili olmuştu. Uzun zamandır güncelleme yapamamıştık. Bugün itibariyle tamamen yeniden tasarladığımız iOS ve Android uygulamalarımızı kullanımınıza sunuyoruz. 

Güncellenen uygulamalarımız ile Webrazzi’de yer alan tüm haberlere ve içeriklere ulaşabilirsiniz. iOS ve Android uygulamaları ile Webrazzi profilinizi oluşturabilir, tüm haber ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.

Kaydetme özelliği ile daha sonra okumak istediğiniz veya saklamak istediğiniz içerikleri kolayca koleksiyonlarınıza ekleyebilirsiniz. Bu sayede kendi Webrazzi kütüphanenizi oluşturabilirsiniz. Beğendiğiniz içeriği kolaylıkla favori sosyal medya hesaplarınızda veya mesajlaşma uygulamalarında paylaşabilirsiniz.

Anlık bildirimler ile son gelişmelerden anında haberdar olun

Web versiyonunda daha önce yayına aldığımız “Takip Et” özelliği ile artık takip ettiğiniz kategori ve etiketlerde yayınlanan içerikleri telefonunuza bildirim olarak alabiliyor olacaksınız. Bu sayede son gelişmelerden anlık bildirimlerle haberdar olabileceksiniz. Bildirim ayarları ile takip ettiğiniz kategori ve etiketleri özelleştirebilir, dilerseniz anlık bildirim yanında e-posta ile de haberdar olma seçeneğini aktifleştirebilirsiniz.

Ayarlar menüsünden profilinizle ilgili bir çok değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Profil bilgilerinizi ve e-posta abonelikleri (Günlük Bülten, Etkinlik Haberleri, Yenilikler gibi.) tercihlerinizi güncelleyebilir, profilinizle ilgili gizlilik ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Webrazzi etkinliklerine katılım için sahip olduğunuz biletlerinizi profil menüsünde görüntüleyebilirsiniz ve etkinliklere direkt uygulama üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Biraz da teknik tarafa değinecek olursak..

Mobil uygulamanın geliştirmesinde Ovidos Creative ile çalıştık. Kendilerini “Startup Studio” olarak tanımlayan Ovidos, mobil ve web çözümleri geliştirmeye odaklanmış bir yazılım şirketi. Kendilerine buradan da teşekkür etmiş olalım.

UI ve mobil uygulama geliştirme kısmında Google tarafından desteklenen açık kaynaklı framework Flutter‘ı kullandık. Flutter oldukça esnek yapısıyla geliştirme sürecimizde bize beklediğimiz performansı sağladı. Mobil geliştirmelerini Ovidos ekibi gerçekleştirdi. API ve diğer backend servislerini Webrazzi içerisinde kendimiz geliştirdik. Özetle teknoloji stackimiz AWS üzerinde koşuyor ve PHP Laravel frameworküyle geliştiriliyor. Hangi teknolojileri kullandığımızı daha önce detaylı bir şekilde yazmıştık. İlginizi çekerse göz atmanızı tavsiye ederim. 

Webrazzi’nin yenilenen mobil uygulamalarına aşağıdaki uygun linkleri kullanarak erişebilirsiniz. Soru, görüş ve önerileriniz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.