DOLAR 32,3809 0.18%
EURO 35,0551 -0.06%
ALTIN 2.324,580,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VODAFONE’DAN TÜM MÜŞTERİLERİNE ÜCRETSİZ DİJİTAL DERGİ OKUMA FIRSATI
  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • VODAFONE’DAN TÜM MÜŞTERİLERİNE ÜCRETSİZ DİJİTAL DERGİ OKUMA FIRSATI

VODAFONE’DAN TÜM MÜŞTERİLERİNE ÜCRETSİZ DİJİTAL DERGİ OKUMA FIRSATI

ABONE OL
Aralık 20, 2021 11:37
VODAFONE’DAN TÜM MÜŞTERİLERİNE ÜCRETSİZ DİJİTAL DERGİ OKUMA FIRSATI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vodafone’un dijital dergi okuma uygulaması Vodafone dMags Dergi, spordan sağlığa, seyahatten modaya, iş dünyasından teknolojiye, birçok kategoride yüzlerce popüler dergiyi kullanıcıların cebine getiriyor. Vodafone’un faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterileri, uygulamayı hiçbir ek maliyet olmadan ücretsiz kullanabiliyor.

  

20 Aralık 2021 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerinin dijital deneyimini yenilikçi servislerle artırmaya devam ediyor. Vodafone’un dijital dergi okuma uygulaması Vodafone dMags Dergi, spordan sağlığa, seyahatten modaya, iş dünyasından teknolojiye, birçok kategoride yüzlerce popüler dergiyi kullanıcıların cebine getiriyor. Vodafone’un faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterileri, uygulamayı hiçbir ek maliyet olmadan ücretsiz kullanabiliyor. Uygulamanın çevrimdışı çalışma özelliği sayesinde, indirilen dergiler, internetin olmadığı yerlerde de rahatça okunabiliyor.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Günümüzde artık ‘dijital tüketici’ diye bir kavram var. Her türlü işini ve günlük hayatını internet üzerinden akıllı telefonla yürütebilen tüketicilerden bahsediyoruz. Dijital tüketiciler yenilikçi hizmetlere basit süreçlerle dijital kanallardan ulaşmak istiyor. Vodafone olarak, bizim de odak noktamız bu. Dijital tüketicilerin yeni kullanım alışkanlıklarını göz önüne alarak yenilikçi servisler sunuyoruz. Dijital dergi okuma uygulamamız Vodafone dMags Dergi de böyle bir servis. Bu uygulamayı tüm bireysel faturalı ve faturasız mobil müşterilerimiz ücretsiz olarak kullanıp sınırsız dergi indirme hakkına sahip oluyor. Ek paket satın alma ya da şifre ve kod gönderme gibi ek bir süreç söz konusu olmuyor. Müşterilerimiz ister telefonlarından ister tabletlerinden uygulamaya giriş yapıp sadece kendi bilgileriyle kayıt olduktan sonra, hiçbir ek ücret ödemeden, diledikleri yerden diledikleri zaman diledikleri dergiyi okuma, sevdikleri alandaki trendleri takip etme, keyifli ve verimli zaman geçirme imkânına kavuşuyorlar. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak dijital servisler sunmaya devam edeceğiz.”

 

Kişiye özel kütüphane

 

Vodafone dMags Dergi, sanat, teknoloji, otomobil, seyahat, sağlık, moda, iş dünyası gibi alanları yakından takip eden kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor. Kullanıcılar, dergilerin hem güncel hem eski sayılarını kolayca telefonlarına indirerek kendi kütüphanelerini oluşturup diledikleri zaman diledikleri yerden okumanın keyfini çıkarabiliyor.

 

Tüm Vodafone mobil müşterileri Vodafone dMags Dergi uygulamasını App Store ve Google Play Store mağazalarından ücretsiz olarak  indirerek kullanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.