DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,0950 -0.11%
ALTIN 2.297,260,88
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van’da evladını HDP’den isteyen baba: Bizi tehdit ediyorlar

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Diyarbakır’dan sonra Van’da da evlatları PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP’ye tepkileri devam ediyor. Her hafta evlatlarını istemek amacıyla HDP il binasının önüne kadar yürüyüş yapan ailelerin, bu hafta da son durağı aynı oldu. 2014 yılında oğlu PKK tarafından kaçırılan Tahsin Ertaş, Artvin Hopa’da üniversite 3’üncü sınıfa devam ederken evladının kandırıldığını ifade etti. Oğlu Yusuf’u 7 yıldır görmeyen baba Ertaş, şu sözleri kaydetti: “7 yıldır çocuğum kayıptır. Ben bunu HDP’den istiyorum. Artvin Hopa’da okuyordu. Üniversite 3’üncü sınıftaydı. O günden bu yana sağ mı, ölü mü bilmiyorum.
Oğlum gel Türkiye Cumhuriyeti’ne teslim ol. Ben hastayım. Allah rızası için gel, ben seni özlemişim. Allah şahittir, ben bunu ondan beklemiyordum. Ama kafasını yıkadılar. Kandırıp götürdüler. Bizler köye gidip geliyoruz. Hiçbir tadı yok. Biz tehlikeye giriyoruz, bizi tehdit ediyorlar. Sadece HDP’den çocuğumuzu istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Bizi tehdit etmesinler. Kimseye bir şey dememişim. Sadece oğlumu istiyorum.” Van’da evladını HDP’den isteyen baba: Bizi tehdit ediyorlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.