DOLAR 32,5577 0.13%
EURO 34,8834 0.61%
ALTIN 2.431,01-0,06
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Valorant Kullanıcı Ayarları

ABONE OL
Mayıs 14, 2021 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valorant son dönemlerin en popüler olan oyunlarından biri olarak karşımıza çıkar. Riot Games tarafından oyun piyasasına sürülen ve kısa sürede ciddi bir oyuncu kitlesine erişim sağlayan Valorant, milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Oyun içerik bakımından ve işleyiş açısından oldukça keyif vericidir. Oyuncular diledikleri hesap adı ve şifresiyle birlikte oyuna giriş yapabilmekteler. Ancak bazı durumlarda şifre değişikliği yapma ihtiyacı duyulmaktadır. Oyun içeriği fazlasıyla yoğun olduğundan ve ön planda bulunan elementlerin hesap bilgilerine erişme konusunda ulaşılmaz gözükmesinden kaynaklı olarak oyuncular şifrelerini nasıl değiştirecekleri hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Valorant şifre değiştirme işlemi de oyun sisteminde arka planda kalan kategorilerden biridir.

Valorant Şifre Değişikliği

Valorant şifre değişikliği pek çok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Özellikle de uzun süreli kullanılan şifrelerin belirli aralıklarda değiştirilmesi oyun severlerin hesap güvenliği açısından önemlidir. Bu nedenle Valorant oyununda şifresini değiştirmek isteyen kullanıcılar aşağıdaki maddeleri uygulayarak şifrelerini rahatlıkla değiştirebilirler.

  • Google aramalarına Riot Games Sign in yazılmalı
  • Arama sonuçlarında çıkan orijinal Riot Games sayfasına kullanıcı hesabıyla giriş yapılmalı
  • Ekranda ID ve benzeri şeklinde çıkan butonun alt kısmında şifre kısmı belirir
  • Şifre butonunun sağ kısmında bulunan kalem işaretine bir defa tıklamak yeterlidir
  • Daha sonrasında ekranda beliren eski şifre ve yeni şifre kısımları doğru bir şekilde doldurulmalıdır
  • Tüm işlemlerin ardından ekranda şifreniz değiştirildi bildirisi çıktıktan sonra işlem başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olur.

Kaynak: https://teknobiyom.com/valorant-sifre-degistirme-islemi-nasil-yapilir-guncel-2020/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.