DOLAR 32,5279 0.22%
EURO 34,7774 0.11%
ALTIN 2.494,971,34
BITCOIN 20700305,54%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin sabrı taştı! Yeni plan her an devreye girebilir!

ABONE OL
Şubat 28, 2020 01:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, Suriye ile ilgili her türlü faaliyetinde uluslararası hukukun gereğini yerine getirmeye çalıştı. Buna rağmen muhataplarından beklediği karşılığı ve anlayışı göremedi. Bu durum Türkiye’yi bundan sonraki süreçle ilgili önemli adımlar atmaya mecbur bırakabilir.

ÇOK SAYIDA REJİM ASKERİ BÖYLE ÖLDÜRÜLDÜ

RUSYA SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMEDİ

Ankara, gerek rejimle ilişkileri, gerekse Astana sürecinin bir tarafı olması sebebiyle Rusya Federasyonu’nun rejimi önleme sorumluluğunu yerine getirmediğini düşünüyor.

Başkent kulislerinde, Rusya ile devam eden müzakerelerin sonuçsuz kalması Türkiye’yi alternatif planlarını uygulamaya koymaya itebileceği ifade ediliyor. Türkiye’nin çekilme için verdiği sürenin tamamlanmasıyla bu planların detaylarının daha da şekillenmeye başlamıştı.

TÜRKİYE TEHDİDE KARŞI TÜM KOZLARINI SONUNA KADAR KULLANMAKTA KARARLI

Bunun yanında İdlib’deki saldırıların sorumlusunun Esed rejimi olduğu delilleriyle ortaya konularak uluslararası camianın da dikkati çekilmeye çalışılacaktır.

Türkiye, meşru müdafaa hakkı çerçevesinde sınırın karşısından gelen güvenlik tehdidine karşı tüm kozlarını sonuna kadar kulanmakta kararlı.

BAŞKAN ERDOĞAN RUSYA’YA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği  Azerbaycan ziyareti öncesi Rusya’ya tepki göstermişti. Erdoğan, ”Rusya rejim güçlerine en üst düzeyde desteği veriyor. Her ne kadar inkar etseler de bizde kanıtları var.” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.