DOLAR 32,3373 0.17%
EURO 35,1256 -0.21%
ALTIN 2.239,92-0,15
BITCOIN 2084046-5,02%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin En Çok Aradığı 10  Altcoin

Türkiye’nin En Çok Aradığı 10 Altcoin

ABONE OL
Ekim 17, 2021 21:10
Türkiye’nin En Çok Aradığı 10  Altcoin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yılın en dikkat çekici projelerinden biri olan Bitcoin İnternational’daki son haberlerle birlikte gözler projeye dönerken, yayılan haberlere göre AVAX, SOLANA, ve POLYGON gibi projeler ile görüşme halinde olan ekip, yeni iş birlikleri ve partnerliklerini çok yakında duyurmaya başlayacak.

BÜYÜK BORSALAR İÇİN GERİ SAYIM: Gate, Kucoin, CoinMarketCap, Coingecko ve diğerleri çok yakında!

Bitcoin İnternational ; Binance Smart Chain, Ethereum ve Huobi Eco Chain ile uyumlu olmasının yanı sıra, stake havuzları ve çiftlikleri yönetmede ve desteklemede özgürlük sağlıyor. Ayrıca platform, CEX pazarlarına girmeye hazırlanıyor. Bu pazarların arasında Kucoin, Gate.io, Okex, Huobi, Bitfinex, Bithumb, Poloniex, Probit, BtcTurk Pro, Indoex, MXC, Hotbit gibi büyük platformlarda bulunuyor. Ayrıca piyasanın en büyük bilgi platformları olan CoinMarketCap, Coingecko ve CoinMarketCal sitelerinde de yayınlanacakları biliniyor.

DEFİ TARİHİNDE BİR İLK!

BTCI aracılığıyla, artık mobilden Swap, Staking ve Farming işlemleri yapılabilecek!

FinTech ve DeFi alanında yenilikçi ve modernize edilmiş tekniklerle donatılan Bitcoin İnternational yaptığı duyuru ve geliştirmelerle kripto finans piyasasında gündemde kalmaya devam ediyor. Ekip yaptığı son açıklamada gelecek yıl ortasında teslim edilmesi gereken Mobil Telefonlar için BTCI Mobil App’ın çalışmalarının sonuç verdiğini ve Roadmap’de bahsi geçmemesine rağmen DeFi tarihinde bir ilk olarak “BTCI Mobil” uygulamasını mümkün olan en kısa sürede yayına alınacağı duyurdu.

BTCI için en önemli dokümanların arasında Roadmap geliyor. Roadmap, platformun bütün plan ve proje takvimlerini içerirken, yatırımcılar için bir rehber görevi görüyor.  Geliştirici ekip, henüz yolun başında olmalarına rağmen Roadmap’te belirtilen Dex Platformu ve BTCI Swap geliştirmelerini tarihlerinden çok önce teslim ederek güven tazeledi.

DÜNYANIN GÖZÜ BİTCOİN İNTERNATİONAL’DA (BTCI)

Fin-Tech ve DeFi alanında yenilikçi birçok çözümü bünyesinde barındıran BTCI Finance, şu sıralar Dünya basınının ve finansal içerik üreticilerinin de gündeminde. CoinMarketCap, Bloomberg, Yahoo Finance, Cointelegraph, Coinpedia gibi büyük kurumlar BTCI Finans hakkında inceleme yazıları yayınlarken, projenin potansiyellerine vurgu yaptı.

Aynı zamanda yüz binlerce takipçisi olan video içerik üreticileri Bitcoin İnternational’ın listelenme sürecinde yatırım yaptıklarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Tüm bunlar olurken ekip, projenin üzerinde çaışmaya ve yeni güncellemeleri paylaşmaya devam ediyor.

YATIRIMCIYA GÜVEN

BTCI Finans geleneksel finans sektörünü “spekülasyon ve manipülasyona açık” olarak tanımlarken, sektörü değiştirmeyi önüne bir hedef olarak koymuş durumda. Manipülasyonlar sadece geleneksel piyasada değil; Blockchain üzerinde işlem gören bazı projelerde de mümkün olabiliyor.

Yatırımcılarını küçük yada büyük ayırt etmeden, dolaşımda olan token sayısını artırmayarak fiyatta manipülasyon olasılığının önüne geçen Bitcoin İnternational platformu , yatırımcıları, Airdrop kazananları vefarming, staking ödülleri hariç tüm tokenleriniher 3 ayda bir %10’u açılacak şekilde kilitleyerek yatırımcılarını koruyacağının garantisini veriyor.

SINIRLI ARZ, ŞEFFAF DAĞILIM.

Bitcoin İnternational’ı güçlü yapan en önemli noktalardan biri Token arzının sınırlı olması. Bunun sebebi kullanıcıları değer kaybından korumak. Değer saklama araçlarının içinde toplam arzı sınırlı olan varlıklar, kendi piyasasında enflasyon oluşmamasını sağlarken, BTCI Token’ın toplam arzı 100 Milyon seviyesinde. Arzın yarısına tekabül eden 50 milyon Token’ınFarming ve StakingRewards’da kullanılması ön görülüyor.

MERKEZİYETSİZ VE ŞEFFAF

BTCI Finans için şeffaflık ve merkeziyetsizlilk önemli bir konu. Bunun sebeplerinin başında, merkeziyetsiz borsaların kullanıcı varlıklarını depolamaması geliyor. Bu yüzden hacker saldırıları da Borsanın tamamen çökmesi dahil fon kaybına yol açmıyor. Bir kişinin tüm varlıklara ve veriye erişim sağlayabileceği tek bir giriş noktasının olmaması, Siber Korsanların işini oldukça karmaşıklaştırıyor.

BTCI’ nın bir diğer avantajı ise, Borsa içinde manipülasyon oluşturacak merkezi bir yapının olmamasından ötürü, fiyat manipülasyonu veya işlem hacimlerinde sahtecilik riskinin minimum düzeyde olması.

BTCI on Binance Smart Chain

?Telegram Global: https://t.me/btc_btci

?Telegram Turkiye: https://t.me/btci_turkiye

?Twitter: https://twitter.com/btc_btci

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.